26 februari 2009

TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN -4-

Wie waren ze ook alweer, wie zijn wij? De celebrities van weleer die de velden aan de Zonnebloemstraat bevolkten en de pollen uit de grond trapten aan de Kijkduinsestraat. "Bekende Nederlanders" of werkelijke so called "celebrities" mogen nog niet eens in de schaduw staan van de echte helden die wij zijn! Daarom ter voorbereiding op het nieuwe seizoen dat over 32 dagen begint op maandag 30 maart, gaan we knallen met enkele look a likes van ons Hollyhockers. Aflevering 3: Bruno!

Zo. Die Bruno! Die lijkt op Ruud van Nistelrooij! Bruno, de man die in 1 wedstrijd ooit meer dan 10 keer scoorde. De camera's stonden er niet op, maar wie zijn wij om de goudeerlijke wereldreiziger niet op zijn woord te geloven? Ik zie Ruudje nog niet 10 keer scoren in 1 wedstrijd al is het tegen de Harkemase Boys.

We kennen Bruno als een goedlachse rasvoetballer, die zich in het rijtje mag scharen van bijvoorbeeld die mannen die aan beide Hollyhock Zaalvoetbalgala's heeft meegedaan. Ruud: 0. Bruno heeft meerdere eigen sites. Ruud, vast ook een aantal, maar niet in eigen beheer. Ik kan de lijst nog 100 keer langer maken waarom Bruno wel en Ruud niet, maar gottegot: wat lijken ze verrotte veel op elkander!


Geen opmerkingen: