24 februari 2009

TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN -3-

Wie waren ze ook alweer, wie zijn wij? De celebrities van weleer die de velden aan de Zonnebloemstraat bevolkten en de pollen uit de grond trapten aan de Kijkduinsestraat. "Bekende Nederlanders" of werkelijke so called "celebrities" mogen nog niet eens in de schaduw staan van de echte helden die wij zijn! Daarom ter voorbereiding op het nieuwe seizoen dat over 34 dagen begint op maandag 30 maart, gaan we knallen met enkele look a likes van ons Hollyhockers. Aflevering 3: Mark!

Zo. Die Mark! Die lijkt op Graeme le Saux! Mark had het al weken dun langs zijn binnenbenen naar beneden lopen dat hij voor de 734e keer vergeleken zou worden Oliver Kahn, maar nee. Oliver mag niet eens in de schaduw staan van onze superkeeper Mark. Een goed staaltje keeperswerk liet Markje nog maar eens zien op het afgelopen zaalvoetbalspecktakel. Eigenlijk wonnen de Kijkduin Kickers door zijn reddingen! Daarnaast: geacteerd of niet geacteerd, zijn schwalbes zijn het best!

Maar goed, hij heeft verrotte veel weg van Graeme le Saux, die ongetwijfeld net als veel andere voetbalsterretjes uit het begin van de Premier League toen we nog HFFL deden, zit weg te kwijnen in één of andere opvangkliniek voor gokverslaafden, drank- en drugverslaafden of wat dan ook. Mark integendeel begint steeds meer tekenen te vertonen van iemand die in de herfst van zijn carrière zijn 'finest hour' beleefd. Mark, forever in onze Hall of Shame!


Geen opmerkingen: