28 februari 2009

TER VOORBEREIDING OP HET NIEUWE SEIZOEN -5-

Wie waren ze ook alweer, wie zijn wij? De celebrities van weleer die de velden aan de Zonnebloemstraat bevolkten en de pollen uit de grond trapten aan de Kijkduinsestraat. "Bekende Nederlanders" of werkelijke so called "celebrities" mogen nog niet eens in de schaduw staan van de echte helden die wij zijn! Daarom ter voorbereiding op het nieuwe seizoen dat over 30 dagen begint op maandag 30 maart, gaan we knallen met enkele look a likes van ons Hollyhockers. Aflevering 5: Stefan!

Zo. Die David Beckham! Die lijkt op Stefan! Ja! Het is een keer omgedraaid! En waarom? Omdat Stefan op dit moment harder aan de weg timmert dan heel Mr. David Beckham! Waar David Beckham niet kon bekoren bij LA Galaxy, gaat Stefan voor het hoogst haalbare: Hollyhock... ehhh Hollywood! Naar verluidt is hij bezig met audities voor 's lands bekendste soap, staat hij menigmaal met ze harses in de Telegraaf en gaat ie ijshockyen met zijn broertje voor RTL4. Wie timmert er nou harder?

Waar David gaat afbouwen bij AC Milan, belooft Stefan ons weer een Hollyhock-seizoen vol staaltjes supervoetbal. Wat dat betreft lijken de twee supermodellen slechts op de foto op elkaar, want op andere vlakken maakt Stefan gehakt van David. Ditmaal dus niet het verhaal van David en Goliath, wel van Stefan en David.


Geen opmerkingen: