19 april 2005

Harte's Maandagavond 11/04/2005

Zomeravondvoetbal.

Wat een heerlijkheid. En afgelopen maandag was het weer zover. Zie ik hier een Hollyhock-revival !? Maar goed genoeg verbazing over tot het voetbal.

Wat een weer, oh oh oh, was dat smullen. De Uiphorie kan niet op, is dat een woord trouwens, maar goed. Voetbal dus. En wat voor een voetbal. Nike. Dat het ik vaak gehoord afgelopen maandag. Mooie bal…. Nike was dan het antwoord. Maar goed je had erbij moeten zijn…….en dat waren we ook ! Wat een geluk.

De Teams : Danny, Gert en Kloor vormden de Ballenjongens en Bas, Rody, Mark en Harte vormden de Hartebrekers.

Het spelbeeld : Veel mooie actie gevolgd door aplaus over en weer…. Het ging zeker gelijk op. En Danny en Kloor wisten door goed te combineren door de verdediging van de Hartebrekers heen te komen. Waar Kloor vaak doeltreffend was bleek Harte een te groot struikelblok voor Danny van de Ballenjongens. De Hartebrekers gingen aan de andere kant te vaak voor eigen succes. Maar ja nooit geschoten is altijd mis. Toch wist Harte met een leep “wippertje” de verdediging van de Ballenjongens te verschalken. Ook Gert zorgde voor een hoogtepunt voor de Ballenjongens toen hij drie man wist te verschalken met een sublieme solo actie en hakje die het doel trof. Zoals gezegd over het algemeen een gelijk opgaand duel totdat Bas de strijd moest staken waarschijnlijk om thuis de fles te gaan geven of iets dergelijks. En hiermee zakte de Hartebrekers als een plumpudding in mekaar. De Ballenjongens inmiddels gewend om met z’n drieen te spelen walste over de Hartebrekers heen….. De eindstand werd bepaald op uhm 11-6 voor de Ballenjongens.

a.s. maandag gaan we weer verder…..hopelijk. Ja toch…..toch ? Gasten…….





1 opmerking:

markarazzi zei

Kort maar krachtig verslag. Well done. Was het eergisteren net zo lekker, of nog lekkerderder? Maandag as ben ik weer van de partij.