20 april 2002

Dooie boel...

Zaterdag is maar stil...


Door Rody:
Je kon een speld horen vallen op Hollyhock.

Arnoud en Gert waren het meer dan zat, de lage opkomst is inderdaaad niet echt motiverend. We moesten het doen met een 3 tegen 4 tussen Rody, Bas en Arnie tegen Mario, Gert, Harte en Lennert.

Het spel was ronduit mat te noemen, en een het team van Gert won omdat de tegenstander niet beter was. Rody zat nog vol met snot en de heren Bas en Arnie waren niet tegen 4 man opgewassen om met zijn tweeen het voetballend geweld van de tegenstander in de kiem te smoren. 14 -8 derhalve. Hoogtepunt van de dag was dat Harte met een berg voedsel op de proppen kwam, de cakejes en drank waren verrukkelijk!!!

Toen verschenen er ineens 4 jonge Turkse gastjes op het veld, die de overgebleven leden van de harde kern uitdaagden. Gert waagde zich niet aan deze actie, en besloot het veld te ruimen, waardoor een volslagen verrassend fel partijtje 4 tegen 4 ontstond uit het niets. Het was echt heel leuk.

Arnie wilde koste wat het kost winnen, Lennert ging diep, en Rody had extra motivatie gevonden. Het werd zoals gezegd een fel en eerlijk potje voetbal waarbij Turkiyemspor vooral meer hun goocheltrucjes aan het laten zien waren. De jongste van het stel (Nordin) voetbalt bij de D1-jeugd van ADO Den Haag, en kon duidelijk een balletje trappen. Arjan was de minste van de 4, en Evert en Dikhar waren redelijk, waarbij laatstgenoemde wel iets teveel zelfvertrouwen had. Onterecht overigens...

De Hollyhockers wonnen op effectiviteit en afrondende kwaliteit van Arnoud. Voor de verandering was het veld een keer HEEL klein gehouden, wat best aardig was... Vermoeiender dan we dachten.

Arnoud moest naar zijn oma die jarig was, en Lennert, Rody en Harte bleven lang zitten, want het was superweer. Rody's plaat was volledig verbrand. Harte en Rody hebben de eendjes gevoerd, maar het mooiste moest nog komen. Harte kwakte nadat we van een afstandje het korfbal zaten te volgen (wat een suffe sport is dat zeg, ongelofelijk) de volgende opmerking erin: "IK BEN BLIJ DAT HET MIDDENVAK BIJ KORFBAL IS AFGESCHAFT". Deze uitspraak kwam volledig onverwachts, en zorgde voor een lachstuip die zijn weerga niet kende. Als het hierzo staat is er geen flikker aan, maar het was echt humor... je moest er bij zijn, zullen we maar zeggen...

De korfballers hadden er wél zin in...




Aan het veld lag het zeker niet...




Onze gulle gever...




Geen opmerkingen: