23 maart 2002

Gunner schiet met losse flodders...

Vlot einde aan Hollyhockmiddag...


Rody + Harte's korte doch bondige relaas:

Een mooie dag op Hollyhock. De zon scheen pijpestelen en het gras was loodzwaar. 10 man bonden de ijzers onder. Kwuik met Harte, Rody, Niels, Lennert en Michel. Hollyhock met Bas, Mark, Kloor, Suschant en Mario.

Kwik tegen Hollyhock, eindstand 11-10. Kwik komt voor maar Hollyhock vecht zich terug en komt voor toen was de wedstrijd ten einde. Scoreverloop Kwik maakte 2-0. Toen ging het lang gelijk op. Bij 6-6 even een drinkpauze, daarna liep Kwik uit naar 9-6. Het werd 9-9. Daarna 10-9 en 11-9 voor Hollyhock. Kwuik maakte nog wel gedesideerd 11-10, maar verder kwam het niet..

Dan nu over over naar leuke dingen op het voetbalveld ! Nadat de kalven van de koren gescheiden waren begon de echte strijd om world domination. Het tienen was begonnen. Na een aanvang om soep te breien barste het tien-geweld los. De ene streep na de andere goed samenspel en hilariteit deden deze partijen tot een hoogtepunt in voetbal stijgen. Iedereen genoot en toen het bankje-incident eenmaal achterwege was. Is iedereen naar huis gegaan.

Einde.












































Geen opmerkingen: