24 maart 2002

Effe Amerikanen in het zonnetje!

Bas geeft kroontjesspiegel eentonige kleuring

Want Bas scoorde tot twee keer toe in de finale 2 treffers, zonder er 1 te incasseren. Zo schreef hij 6 punten toe aan zijn conto, en bleef Arnie over met slechts 2 punten. Harte besloot niet mee te doen, en wilde wel keepen.

In het eerste potje, verloor een fletse Leo die duidelijk zin had in andere dingen de eerste pot. Akim's (Sesamstraat) a.k.a. David, zijn mime-spel mocht niet baten, en vloog er in de ronde daarna uit. Rody was als eennalaatste de klos, vlak voor Danny eruit vloog. In het tweede potje bleef Harte keepen, en verloor David gelijk al. Daarna verloor Lennert, en daarna Danny. Rody haalde net de finale niet, en zoals eerder gezegd streden Bas en Arnie ook hier om de puntjes...

Bij het tienen won Rody verrassend genoeg van Arnoud. Bij de penaltyserie faalde Bas als enige in de eerste ronde door tegen de handen van Arnoud aan te schieten. Het werd nog even spannend tussen Rody en Lennert, maar Rody zag nadat hij zijn schot in de linkerhoek schoof, het schot van lennert door de doelman gekeerd.







Geen opmerkingen: