16 maart 2002

Tumultueus einde middagje Quick...

Op het nippertje verdiend gelijk spel Koning Loosduinen...

Lennert's relaas:

Zaterdag was weer aangekomen, dus tijd voor een potje voetbal op Quick. Het weer was in een woord geweldig. Volop genieten met een stralende zon, een graadje of 16-18 en geen wind.

De middag begon met een potje tienen dat volgens mij niet afgemaakt is, want de "menigte" hollyhockers begon het veld op te stromen. De opkomst was redelijk ondanks de afwezigheid van enkele vedetten (door blessures of andere praktijken). Een welkom gezicht was de rentree van Michel die het na 9 maanden afwezigheid toch maar weer eens ging proberen. Ook Danny en Stuut verblijdden ons weer met hun aanwezigheid.

Na het gebruikelijke bijpraten en ouwehoeren werden de partijen gemaakt en kon de wedstrijd beginnen. De teams Vrinden van Suschant(bestaande uit: Bas, Stuut, Michel, Suschant en later Mario) en Koning Loosduinen(Gert, Danny, Rody, Niels en Mario) begonnen erg enthousiast. Het waren de Vrinden van Suschant die in het begin de voorsprong namen en ook ruime tijd behielden. Dit kwam door iets te onzorgvuldig verdedigen van Koning Loosduinen. Over het algemeen had Loosduinen de meeste kansen, maar op de een of andere manier wilden ze er niet in (wel heeft Danny het record wie-het-meeste-door-het-zijnet-kan-schieten verbroken). Dit kwam o.a. door het goede verdedigen van Suschant die een paar knappe reddingen wist te doen. Na enige tijd verliet Stuut het veld en wisselde Mario van team. De Vrinden van Suschant gingen gewoon door en liepen nog iets verder uit. Het tij sloeg om nadat enkele "ruzies" uitgepraat waren in het team van Loosduinen. Het werd bijna een totale omsingeling van het goal van Suschant. Door leuk tikken wist Loosduinen terug te komen in de wedstrijd. Het einde van de partij was wat minder fraai. Dit kwam door "ruzie" tussen Gert en Bas over hard schieten op het goal. De eindstand was een verdiende 8-8.

Stuut speelde een gedegen wedstrijd en liet zijn aanwezigheid volop merken. Bij Michel ging het nog wat stroef, maar dat is niet zo gek als je pas terugkomt van een lange blessure. De vorm komt vanzelf wel terug (liet hij al merken bij het potje amerikanen). Mario speelde een redelijke wedstrijd en liep de longen uit zijn lijf. Bas speelde een gedegen wedstrijd en maakte ook een aantal doelpunten. De MoM is deze week Suschant. Hij was goed aan het verdedigen en dankzij dat hebben De Vrinden nog een punt gepakt.

Bij de andere partij speelde Gert solide zoals altijd. Niels zat niet helemaal lekker in zijn vel, kwam later in de wedstrijd wat beter in het spel en schoot een aantal keer op de paal. Idem(a) voor Rody, die er later ook wat beter in begon te komen. Danny was altijd aanspeelbaar, had ook wat kansen (waarvan de meeste zoals eerder vermeld door het zijnet gingen) en speelde een gedegen partij.

Hopelijk is het weer zulk prachtig weer en de opkomst wat hoger volgende keer.




































Geen opmerkingen: