27 juli 2001

Rava4 pakt de eerste en bijna haar laatste punten v.h. seizoen...

Rava4 nog 2 weken te bewonderen op HH...

Door Rody:

De RavaBoys hebben de eerste punten te pakken, althans een deel van de Ravajongens, want de andere helft was bij de andere partij!

De einduitslag was 8-7 en kwam tot stand door louter leuk voetbal. Individuele acties wisselden af met combinaties, en ondanks de broeiierige temperatuur van 22 graden was het spel tcoh alleszins redelijk te noemen van beide kanten, hoewel RAVA4 met Lennert in haar gelederen toch een maatje of twee te groot bleek.

Het spelverloop doet er niet zoveel meer toe, omdat het al een redelijk gedateerde partij is: RAVA4 domineerde constant licht met vooral Remco en Marcel als stuwende kracht en een robuuste verdediger in de vorm van Lennert. Moeilijk doorkomen dus. Frans speelde maar heel even, en maakte een schitterende goal na een voorzet van Remco op links. Rody was net een centimeter of 10 te klein om de bal van richting te veranderen met het heufd, en zodoende kon Frans hem er netjes inleggen. Joey speelde niet erg doordacht en verspeelde veel energie door veel lopen, en weinig raken. Toch is hij een Hollyhock-ster in de dop, de Benjamin van het Hollyhock. Mike, de man met het Celtic shirt is altijd goed voor een hoop nuttig loopwerk en weinig praatjes, heeft ook deze avond erg verdienstelijk gebald.

Aan de andere kant liep Captain Leo van Rava, de geslepen taxichauffeur was in staat om zich door goed opstellen, enkele fraaie intikkertjes te scoren. Juriaan en Pieter, de mannen voor het hardere en fysiekere werk konden nog niet hun stempel drukken op de wedstrijden van de afgelopen weken, maar verbetering is zichtbaar, zeker bij Pieter, die ook in verdedigend opzicht niet tegenviel, iets waar zijn maat nog weleens verstek liet gaan. Rody was beter als de maandag ervoor, maar het warme weer lijkt vooral hem parten te spelen. Geen weer voor hem, het mag snel weer herfst en 14 graden worden voor hem, dan kan de muts weer op. Rob kwam wat later aan met zijn zoon, maar was de beste van het veld gelijk wel. Hebben hem wel beter zien spelen, maar hij was het met Rody eens, het was meer weer voor een sappie en een tuinstoeltje. Bloedbenauwd. Niet zo benauwd als de maandag erna, maar echt voetbalweer was het niet. Het was megarustig op HH, slechts wat uitpuffende honkballers die aan een flesje bier zaten te lurken. Niels was present met het fotoapparaat, waar hieronder de resultaten van zijn te zien.

Vrijdag is ronde 30...

Geen opmerkingen: