30 juli 2001

Matig spel van beide teams...

Hitte speelt vele spelers parten...

Door Lennert:

Het was weer maandagavond dus tijd voor voetbal. Maar liefst 14 man besloten om het er maar weer eens op te wagen en die stats een beetje omhoog te schroeven.

Zoals een aantal collega's van mij al zeiden, het was een onopvallende pot voetbal. Na de gebruikelijke conversaties vooraf werden de teams gevormd. De Blokkendozen bestond uit: Rody, Ramon, Danny, Gert (jawel de bruin gebronste god is weer terug uit Spanje en vereerde ons met een bezoek), Lennert (die later een wissel maakte naar de andere partij) en 2 nieuwen: Eike (Ijzervreter zoals Rody het zo leuk zei) en Niels. Koning Loosduinen bestond uit :Bas, Wuschant, Suschant, David, Thomas, Martin, (Lennert) en Vincent. De einduitslag na ongeveer 90 minuten bedroeg 5-1 in het voordeel van Koning Loosduinen. Helaas waren er toch weer wat wrijvingen zoals je hierboven hebt kunnen lezen.

Het spel ging over en weer en beide teams hadden aardig wat kansen. De teams hadden wat moeite met scoren. Of dit nou kwam door goed verdedigend en keepwerk, de warmte of slecht afwerken?? Waarschijnlijk een beetje van allemaal. Zoals altijd begonnen beide teams fel aan de wedstrijd en ging het snel op en neer. De doelpunten staan me niet echt meer bij moet ik eerlijk zeggen, dus de meeste laat ik achterwege. Geruime tijd ging het gelijk op en waren de teams erg aan elkaar gewaagd. Langzamer aan begon Koning Loosduinen toch de overhand te krijgen. Bas stopte ermee en Thomas volgde 10 minuten later zijn voorbeeld. Om het toch weer een beetje recht te trekken vond er een spelers wissel plaats. De wedstrijd was toen vrijwel al gespeeld. De Blokkendozen kregen minder kansen en Koning Loosduinen had nog net het beetje energie over om de wedstrijd af te maken. De avond werd afgesloten met een mooie combinatie van moi, Martin en Vincent.

Nog ff de spelers individueel behandelen. Te beginnen met Ramon. Hij speelde een degelijke wedstrijd, toonde zoals gewoonlijk veel inzet en was overal wel te vinden. Ook Rody had veel inzet en overal te vinden. Hij was wat ongelukkig met zijn afronding, maar Rody wees gerust je vorm komt vanzelf weer terug. Danny speelde een goede pot. Hij was veelal de schakeling tussen de achter- en de voorhoede. Gert was zoals normaal voor en achter te vinden (iets vaker achter) en verdedigde goed. Eike stond geweldig te keepen. Pakte vaak ballen die hij heel laat zag aankomen en toonde ons dat hij een goed reactievermogen heeft. Niels was lekker fel en maakte het de tegenstander vaak moeilijk. Ik vond mezelf wel een degelijke partij spelen, maar daar ga ik verder niet op in (dat mogen jullie zelf bepalen). Suschant stond voor Koning Loosduinen goed te keepen en maakte het de spelers van de tegenpartij erg moeilijk om te scoren. Wuschant was weer goed te spelen als verdediger en aanvaller. Bas maakte het de keeper van het andere team moelijk met goede schoten vanaf de 2de lijn. Thomas was erg kopsterk deze avond en dook met corners goed voor zijn tegenstander. David maakte het de tegenstander lastig. Speelde misschien iets te weinig de bal af, maar compenseerde dat weer met zijn inzet. Martin was weer goed bezig. Met zijn assists en goals was hij een grote aanwinst voor Koning Loosduinen. Het zat er al aan te komen. Na al die wedstrijden spelen en altijd een goede inzet is Vincent deze keer MoM. Zoals hiervoor genoemd was zijn inzet weer formidabel. Hij verzette het meeste loopwerk voor Koning Loosduinen, maakte mooie goals (zoals dat hakje) en stond vaak aan het begin- en eindpunt van goalkansen.Oh ja nog een laatste opmerking. Voor degenen die de hekken van het stokroosveld dicht en open doen:

:´¯`·. ,'._.'.,.·´¯`:
'·. • ~`·. .·´• ~.·'
~~`:--·´ `·--:´ ;´`;
~~~`·. ' ' .·´~ ; ;
~~~~;`·-·´; (¯' '¯)

Laat die hekken toch gewoon open. Daar doe je een heleboel mensen een plezier mee.

Geen opmerkingen: