25 juni 2001

Hollyhock brengt favoriet Grootvorst eerste nederlaag toe...

In twee helften Hollyhock duidelijk maatje te groot...

Beste mensen, maandag werd er in de ziedende en niemand ontzienende hitte gevoetbald op veld 4 van Hollyhock. 2 man taaide al vroegtijdig af. Twee mini-wedstrijdjes op het scherpst van de snede, leidde tot een gevoelige nederlaag van Grootvorst. De pen wordt gepasst aan de heer H.H. Harteveld:

"Sorry voor de iet wat late inzending maar beter laat dan nooit zeg ik altijd maar.

Op deze hysterische avond vond een heel merkwaardig potje voetbal plaats, d.w.z. twee potjes voetbal. Het was een boek in twee delen. Het eerste deel vond plaats in de samenstellingen : de Mopperkonten ; Danny, Gert, Mario, Arnienoud, Arjen en diens broer tegen de Vlierefluiters ; Vinnie, Marin, Lieve, Leo, Harte en (Pieter). Vol goede moed begonnen de twee teams aan de tweestrijd. Gevoed door het warme weer (tering wat was het heet) gingen de partijen redelijk gelijk op. Na veel individuele acties van Arnie en wat lange pases van Gert en niet te vergeten de rushes van Danny werd enige druk op de Vlierefluiters gezet. Maar daar was Leo "de muur" Leidelmeijer telkens weer met het laatste tikje of Marin en Vinnie met scherpe onderscheppingen (waaronder Arnie een enkele maal). Toen de stand 1-1 op het scoreboard verscheen en de Vlierefluiters wat meer uit hun schulp durfden te kruipen was het gedaan met de Mopperkonten. Op de slachtbank gingen ze! Mede door het arriveren van Pieter werd de scoorlust aangewakkerd en de uiteindelijke 6-1 op het scoreboard getoverd. Einde oefening zo leek het...........

Maar zoals gezegd dit was een boek met twee delen. Het waren Danny en Gert die het voor gezien hielden hun tijd zat erop en het was hun goed recht. Maar na enkele momenten van pauze (tering het was echt heet). Klauterde iedereen weer op en werd het tweede bedrijf in werking gesteld. De partijen als volgt : Grootvorst ; Vinnie, Lieve, Pieter, Arjen en Mario tegen Hollyhock ; Arnie, Marin, Leo, Arjen's broer en ondergetekende. Dit was nog zo'n wedstrijd op het scherpst van de schede. Met reeds een wedstriijd in de benen gingen de teams van start en vanaf het begin was Grootvorst eigenlijk in de aanval maar telkens was daar weer "de muur" die van mij zich toch wederom MoM mag noemen voor een zeer degelijke wedstrijd en ook constant niveau. De partijen waren in evenwicht. En het was weer 1-1 wat toch een kritiek punt blijkt te zijn toen er iets knapte bij Grootvorst, steeds vaker kwam Hollyhock eruit en door goed aanvallend werk van Arnie en Marin bijgestaan door ondergetekende werd de eindstand bepaald op 1-5 of was het 2-6 zoiets ik weet het eerlijk gezegd niet zo precies meer. En zo was het gekomen dit einde der dagen na een heerlijke voetbalavond. Gingen alle partijen moe naar huis.............

Nog even iedereen individueel : Danny had een paar leuke rushes maar had er genoeg van na wedstrijd volgende keer beter....... Gert liet eigenlijk zijn mond meer spreken dan zijn voetbal ook voor hem volgende keer beter....... Mario maakte een goede rentree gezien zijn fitheid een goede pot gespeeld veel gelopen, ik had het gevoel alsof iedere stap zijn laatste kon zijn gelukkig heeft ie het gehaald..... Arnienoud heeft twee kanten van zijn spel laten zien dat individuele en dat overspelende, het eerste verliezend het tweede winnend trek zelf de conclusie........... Arjen heeft zich goed in de kijkert gespeeld, kom vaker langs zou ik zeggen ! Diens broer heeft een aardige pot gespeeld eigenlijk onopvallend werd te weinig aangespeeld sorry dat ik je naam niet meer weet.......... Vincent was goed bezig in verdedigend als in aanvallend misschien net wat ongelukkig iedere keer........ Marin speelde een goede partij heerlijk solide en goed opbouwend een ware aanwinst voor Hollyhock........ Lieve speelde lekker heeft altijd goede combinaties en overzicht, was misschien nog niet lekker in vorm maar het ging aardig............ Leo : wat kan ik over Leo zeggen wat nog niet gezegd is superlatieven schieten te kort chappo ! Pieter was verdedigend sterk verder redelijk. Wat mijzelf betreft ging het wel opbouwend wel o.k.

Nou dat was het dan ik hoop dat jullie er wat aanvinden en Rody nog gefeliciteerd en nog vele jaren mazzel."

H. H. Harte

Het weer was fantastisch! Met een graad of 24 werd er menig zweetdruppel gezweet op de voorhoofden en de rest van de plekken op het lichaam waar de zon nog niet scheen door bedekking van kledij. Het veld lag er niet slecht bij voor een ingezaaid veld (HAHA). Ik hoop dat de korfballers er door ons toedoen nog een hoop wedstrijden verliezen. Het veld was 'mals' niet taai. De zon scheen een beetje achter de gebouwen naarmate de avond vorderde waardoor het, zo te horen aan de stemmen, wat aangenamer werd. Twee man taaide af, maar toch respect dat ze er waren. Twee andere vonden het belangrijker te relaxen en van de spaarzame zon te genieten op het strand aan de Savornin Lohmanlaan.

Ik dank de heer Harteveld voor zijn felicitaties aan mijn adres, en ook voor zijn stukje, want mensen dat is de enige manier om de site voort te laten bestaan. ALLEMAAL INPUT, niet alleen van mijn kant. Ik hoop dat mensen zich aangesproken voelen, en ook volgende keer mij een handje helpen!!!

Beelden weer niet mogelijk gemaakt, amar vrijdag weer wel!

Volgende ronde is ronde 20 en is vrijdag a.s...

Geen opmerkingen: