29 juni 2001

RAVA4 verliest opnieuw nipt...

In slijtageslag Koning Loosduinen met 4-3 net te sterk...

Het was broeiierig, en velen hoopten op de regen die niet kwam. Met een benauwde 22 graden, kozen 16 man toch ervoor, om de bal stevig te laten rollen. Na 2 uur toverden zij een eindstand van 4-3 op het bord. Reden genoeg voor Kloor om een stukje te schrijven:

"Allereerst mijn excuses voor het te laat inleveren van dit verslagje (moe, verjaardag, laat thuis, je kent het wel)

Goed, vrijdagavond 20:00 stond weer een duel tegen RAVA 4 op het programma. Toen ik arriveerde waren reeds wat stamgasten aanwezig (Niels, Leo, Gert, Harte) maar zonder bal. Dit werd snel verholpen door mijn afgetrapte Nike bal en was voldoende om de spiertjes op te warmen. Spoedig voegde Danny en Mark zich ook aan deze groep en werd het al gezellig druk. Het duurde nog een tijdje voordat de tegenstander RAVA er was dus er werd wat hooggehouden (soms zelfs hoogstaand)

Toen eenmaal de RAVA boys er waren werd er door de Vogelwijkers nog wat op goal geschoten met als schietschijf, Moi. Rody had zich inmiddels ook van de party gemaakt en had de gele bal ook tevoorschijn getoverd. Na een mislukte uittrap van moi stuiterde de bal nipt van het dak af maar Harte liet zich niet kennen en schot 'em er wel op. Tijd voor Actiepop Rody om op het dak te klimmen en zijn geliefde bal terug te halen. (Zie de mooie foto's met dank aan Mark)

Nadat dit alles klaar was, de goals gemaakt werd het tijd voor een pot voetbal. Heel even waren wij met 8 en Rava met 6 dus besloot onze Leo om mee te strijden met de Ravaboys. In de begin fase was het nog even aftasten en helemaal met het mooie geneuzel omtrent de rode hesjes en de rode shirts van Mark en Harte. Toen rava zelf ook genoeg man in huis had kwam onze Leo weer terug op het oude nest (en gelukkig maar ook want die jongen weet wat verdedigen is !!).

Na een ruime tijd kwamen de Vogelwijkers dan toch op voorsprong. Helaas was het van korte duur want Rava maakte gelijk. Lange tijd stond het 1-1 maar Rava wist de defensiefe linies van Vogelwijk 1 te verschalken en scoorde 2-1. Gelukkig was dit ook van korte duur want via goed combinatie spel werd het 2-2. Daarna is het mij allemaal een beetje ontgaan qua scoreverloop maar wat ik nog wel weet is dat Niels via mooi solowerk de 3-4 op het bord kreeg en zo de 3 punten mee naar huis nam.

Tijd voor de vaste rubriek Spelers Apart:

Lennert : Wederom als een rots in de branding die iedere keer weer het "vervelende" voetje tussen weet te zetten, soms zelfs met risico voor eigen lijf en ledematen. Kortom ijzersterk verdedigd (wat we van Leo gewend zijn)

Mark : Deze jongen blijft een verhaal apart, rent zich in het eerste kwartier helemaal het schompus, laat heel veel mooie dingen zien en biedt daarna services aan om te gaan keepen. (wat ie ook goed deed) In het laatste bedrijf was Mark ook weer op het veld te vinden en bewijst dat ie het nog niet verleerd is.

Gert : Persoonlijk vond ik Gert vrijdag niet zo heel erg opvallen, uiteraard qua postuur wel, maar qua spel sober en zeer degelijk, heeft wel mooie dingen gedaan maar wist niet echt waar hij moest lopen (voor of achter)

Harte : Martin was veelvuldig voorin te vinden, waar hij ook het meest tot zijn recht komt en deed dit ook zeer verdienstelijk, wist helaas niet te scoren (dacht ik) maar zat er goed bij iedere keer. (nam kortstondig ook het keepen voor zijn rekening)

Rody : Rody was IN VORM zoals hij dat zelf het beste kan zeggen, Ro liep zich de longen uit zijn lijf, maakte zelf de 3de van Vogelwijk en gaf de 2de netjes af. Daarnaast heeft Rody ook nog even in de goal gestaan.

Danny : Werkpaard te top, blijft vriend en vijand verbazen met de simpelogende bewegingen en heeft veel gelopen en deed nuttig storend werk.

Niels : zie Danny.

Kloor : tja, wat ik zelf wel en niet goed deed kunnen jullie beter beoordelen maar ik weet wel dat ik me het leplazerus heb gelopen, veel storend werk heb gedaan, met enige succes. Soms foute passes (te lang, te kort) maar dat zit nu eenmaal in mijn spel.

Al met al hebben we als team een goed resultaat neergezet waar we dus Arnie of Daaf niet bij nodig hadden ;-), maar de vraag blijft wanneer we het een keer gaan afleggen tegen de RavaBoys ....

Kloor"

Met dank aan Ome Kloor, voor zijn heldere analyse. Het weer had ik al behandeld... Benauwend niet heet, geen zon. Zie tot slot de plaatjes...

Beelden mogelijk gemaakt door RTL5

Geen opmerkingen: