8 juli 2015

HOLLYHOCK ZOMERAVONDVOETBAL @ KIJKDUIN S21E15 - 6 JULI 2015

Een aardige match zo met 5 tegen 5, 6 tegen 6, 7 tegen 7, 8 tegen 8, 8 tegen 9...

Soort Mies Bouwman's IN DE HOOFDROL was het. Elke 10 minuten verscheen er weer een nieuw lachend gezicht op het mooie veld achter de duinen.

Wedstrijd itself, golfde op en neer. Waar het team met de keeper duidelijk iets teveel voetbal had, wat het team met de hesjes iets te weinig had. Het ging op door de getallen, maar had leuker kunnen zijn. Iets zorgvuldiger kiezen volgende week en voor we het weten spelen we wekelijks een superpot+, want deze voel heus wel in de categorie superpotten.

Gekkigheden te melden over deze avond te zeker: want daar was ene drone, welke uiteindelijk wel hardhandig op de Kijkduinsestraat landde. Maar zal hij ons daarvoor hebben gefilmd? Ik heb zin om ook zo'n ding te hebben en ons te laten filmpen tijdens de match! Zo zie je van bovenaf helemaal dat er geen puf of snelheid meer inzit en kun je gemakkelijk alle kale kruintjes spotten. Alles voor de film!

Verder hadden we nog Loebas, of hoe heet de Bernard Senner-hond die ons veld voor 8 minuten bezette. Ik vond het wel vermakelijk. Beestje een jaar oud. Laat lekker gaan. Toch lang genoeg licht. Maar ik zou wel even Martin Gaus gebeld hebben als ik de rechtmatige eigenaar was. Spoedcursusje gehoorzaamheid. Kost niet duur.

Geen opmerkingen: