13 augustus 2013

HOLLYHOCK ZOMERAVONDVOETBAL 19.20 - 12 AUGUSTUS 2013

Zo en toen was er niemand, maar dan ook niemand meer met 100% aanwezigheid. Terwijl Harte aan de Egyptische kust in een kreeft verandert, hebben we er hier op maandag voor gezorgd dat hij de koppositie in het aanwezigheidsklassement weer moet delen met Rody.

Overigens telt bij ons alleen aanwezigheid, beste speler-klassement wordt al jaren gewonnen door iemand die niet meer komt. Dan komt zo'n speler toch het best tot zijn recht.

De spelers die er wel (vaak) zijn, schotelen de neutrale kijker immers week in week uit een kolderieke wanvertoning voor. Gisteravond ging ook die vlieger weer eens op. Met uw schrijver die daarin dankbaar de rol vertolkte van opperhoofd.

Momenten die er echt toe deden: Kees lijkt weer wat van zijn oude vorm terug te hebben gevonden, inclusief fout getimede grappen. Over foute grappen gesproken: Mark is ook lekker bruin (lees: rood) teruggekeerd uit Frankrijk. Bruno "Sebastien Chabal" van den Elshout was ook weer eens aanwezig! Goed hem weer te zien. Bas is een nieuwe ster uit de koker van Jordi, maar dacht vaak dat hij te maken had met 18-jarige medespelers ipv 38-jarigen (met de conditie van een 60-jarige).

Verder staat het nog lang niet vast dat Clemens de overstap naar Wilhelmus gaat maken. Het bedrag dat Wilhelmus heeft geboden voor zijn diensten moet volgens zaakwaarnemer wel in verhouding staan tot de kwaliteitsimpuls die zijn eventuele komst met zich mee zou brengen. Helwig zit in dubio en het schijnt dat ook andere clubs naar de diensten van deze frêle aanvaller zullen gaan dingen. Damclub de Hokjesgeest, Tanzverein Die Hübsche Buben Aus Hannover en Visclub De Glibberige Aal schijnen al tevergeefs te hebben aangeklopt.

Geen opmerkingen: