19 september 2011

HOLLYHOCK WINTERAVONDVOETBAL 27 - DINSDAG 20 SEPTEMBER 2011

Daar zit je dan... Maandagavond... Op je bankje. Met je traininsbroekje en je shirtje aan. Geen voetbal. Dat voelt wel heel erg leeg! Ik moet zeggen, uw veldvriendje heeft er verrot veel moeite mee dat goed geschakeld te krijgen in zijn hoofdje!

Hoe dan ook, deze winter hoeven we niet 164 dagen te wachten tot een volgens potje jolijt in 2012! Want ineens was er licht!

TURN ON THE FLOODLIGHTS! Morgenavond, DINSDAG dus, zijn we er weer! Net als vorige week overigens. Verzamelen bij de PGS Kantine, om half 8. Al naar gelang je erbij loopt, kan je nog kiezen om je in de kleedkamer om te kleden en omdat het winter is, kunnen we achteraf zelfs een pilsje halen tussen de bridgende bejaarden! Nou als dat geen humor wordt? Ik zet het cameraatje weer op scherp, als jij zorgt dat je viziertje ook netjes afgesteld staan.

Tevens nemen wij tijdelijk afscheid van Stefan. Hij gaat een half jaar on tour door Hollywood, zodat ze ook daar aan zijn schenen hangen. Het Oudjaars Voetbalgala zal nooit meer hetzelfde zijn. Kom je wel terug, Dammers?

"Koos, doe mijn een perensapje!"

Kortom: DINSDAGAVOND, 1930 UUR, PGS, LAMPIES AAN! KNALLEN!


Geen opmerkingen: