21 juli 2009

NEW BALLS PLEASE

Wat een hoop nieuwtjes! Zomaar een zomaaravondvoetbalpotje in juli! Twee nieuwe ballen, de terugkeer van de zaalvoetbalsterren, vaste kern die op vakantie is en 3 man die we aan een eigen huis en tuin-project van Bruno in de Cederstraat kwijt waren. Tel uit uw winst... of uw verlies, zo u wilt, want winnen kan er maar één.

Het duurde enkele minuten dat Gert nog enigszins scherp opmerkte dat "Danny en hij bewust uit elkaar werden gehaald", dat klopt. De huidige nummer 1 en 2 van het klassement moeten elkaar wel als ware matadoren bestrijden. Rody formeerde de teams verder met in het achterhoofd de eeuwige uitspraak van Gert: "als je wilt winnen moet je bij mij zijn". Met de wetenschap dat Andy, Kees zou hebben gezegd "ze vanavond te willen trakteren op voetballes", formeerde Rody:

BOMBERLEEUW: Gert, Andy, Niels, Rody en Kloor
HALLENMEISTERS: Anand, Patrick, Harte, Ard en Danny

De eindstand van 12-8 is niet onverdiend wel enigszins geflatteerd. BOMBERLEEUW bewees zich in het begin van de wedstrijd meer dan een slechte dienst door, de slaap nog uit de ogen wrijvend, HALLENMEISTERS eenvoudig en snel combinerend naar een 3-0 voorsprong te helpen. "O, wordt het weer zo'n avond?", dacht menigeen. Op z'n Kenny van Hummel's knokte de ploeg van Gert zich naar een draaglijker stand en was men vlak voor de rust nog maar 1 goal verwijderd van de definitieve aansluiting. (7-6)

Of een ezel zich weleens aan de tweede steen keer op keer stoot? Ehh... nou BOMBERLEEUW, liet zien dat je met IQ geen wedstrijden wint! GPS-systemen, KCAL-verbranding per seconde, looplijnen, loopgraven, afschrikwekkende kleurcombinaties in shirt, hoog opgetrokken kousen, voetballes, mooie woorden, nieuwe ballen, het mocht allemaal niet baten. De klap die HALLENMEISTERS uitdeelde aan BOMBERLEEUW galmt nog na tot aan de scheepswerf van Hoek van Holland. Als je nu een Tour de Gert zou doen, dan hoor je het er nog donderen. 8-6, 9-6, 10-6. Eindstand 12-8, voor de statistieken.

Uitspraak van de avond was duidelijk voor Kloor, die kritiek uitermate effectief pareerde met: "hoe vaak moet ik nou nog bewijzen dat ik het niet kan?". Hulde voor zo'n uitspraak. Volgende week mag Kloor met een kroontje op spelen. Koning Kloor. Dat klinkt al beter dan Tsar Menchov.

O, en waar waren de rest van de helden?

Bruno, Kees en Jean hadden een klusje, die moesten iets of iemand opknappen.
Mark zit aan de dynepo in Frankrijk.
Pietje is bootje varen in de Ardennen.
Stefan laat Pietje roeien in de Ardennen.
Michel zit kachellam aan de Pina Colada in Las Palomas.
Vinnie kon nie, en Bas ook nie.
Raoul zat in Thailand.
Ricardo moest iets ophalen uit Amsterdam.

Daarentegen een terugkeer van jewelste de laatste weken met Blok, Andy, Patrick en de nieuwe Anand. Hollyhock gaat nooit meer kapot! Hoog die vlag!


OVERIGENS KOM IK NOG 20 EU TEKORT, ALS ER NOG VASTE BEZOEKERS ZIJN DIE WILLEN DOKKEN, DAN KAN DAT GERUST VOLGENDE WEEK!


















Geen opmerkingen: