15 december 2008

HOLLYHOCK OUDJAARSVOETBALGALA - 27 DECEMBER A.S. - UPDATE 5

Beste mensen! Nog 12 nachtjes slapen en dan is het evenement der evenementen voor de tweede maal een feit!

Sinds afgelopen zaterdagmorgen zijn "De Vijfentwintig" compleet! De complete lijst is in alvabetische volgorde: Ard, Arjan, Arnoud, Bas, Bruno, Clemens, Danny, Gert, Harte, Jesper, Joost, Justin, Kloor, Mardi, Marin, Mark, Martijn, Patrick, Raoul, Robin, Rody, Rutger, Stefan, Vinnie, en Vlietje.

Eerdaags vindt de loting plaats. Hierbij zullen 5 mannen in Pot 1, DE KOPMANNEN komen. Dit op basis van aanwezigheid en de prestaties van afgelopen jaar. In Pot 2, komen 5 corryfeeën: HOLLYHOCKERS VAN HET EERSTE UUR terecht. In Pot 3: DE ZWARTE DOOS, oftewel, NIEUW HOLLYHOCK. In Pot 4 tenslotte, 10 HOLLYHOCK VEELPLEGERS, oftewel de gevestigde orde, niet meer weg te denken uit het 'Hollyhock Straatleven'.

De uitverkiezing van de Hollyhocker van het Jaar is tevens een feit. Zoals eerder gemeld: deze persoon zal op de 27e een prachtige 'beker' overhandigd krijgen. Wie dit niet zijn zal eveneens deze week bekend gemaakt worden. Tot en met de laatste 5. De volledige ranglijst zal na 27 december bekend gemaakt worden.

Hieronder een impressie onder prachtige muziek van achtereenvolgens Ennio Morricone, The Damned en Jonathan Richman. Hierin de wreedste acties, botbrekende valpartijen, de slickste moves en de meest fabuleuze goals! Gaat dat zien!

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Prachtige compilatie Rody!
Heb er nu al zin in..
Zit ik in de zwarte doos?

Anoniem zei

Ro, je bent een held.

Bas

Rody zei

Haha, nee Patrick, jij zit inmiddels in de doos met veelplegers!

hollyklook zei

Mooi gedaan! Ik heb er al weer zin in, dit jaar nog dikker, slomer, slechter en bovenal nog irritanter dan vorig jaar! Ik kom er niet voor het voetbal ;-).

Mooiste van het hele filmpje is toch wel de stadionspeaker Pot... prachtig!

hollyklook zei

Trouwens, hoe wil je het gaan aanpakken qua shirtjes/hesjes (brrrrrr vies woord)? Iedereen weer een blauw/Hollyhock sjirt mee en een witte?

markarazzi zei

goed idee kloor, dat van die shirts.

markarazzi zei

of Liverpool rood, ook mooi als uitshirt!

Rody zei

ja, heb ik ook aan zitten denken, maar niet iedereen heeft een rood shirt, of een geel, of een zwart... een zwarte/donkerblauwe ;) en een witte is het makkelijkst denk ik...

maar een team is natuurlijk vrij om zijn eigen idee te volgen :)

Unknown zei

Hij houdt ons in spanning hoor!!!

:-)

Rody zei

jongens, vanavond laat gaat ie online!!!!!!!

Unknown zei

23.30..
Wat is vanavond?
Of bedoelde je vannacht?!

;-D

Unknown zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.