22 september 2008

VANAVOND WEER BAL OM 1900 UUR!

Vader slaat jeugdvoetballer tegen vlakte

SCHIEDAM - Een voetbalwedstrijd tussen jeugdelftallen van SC Spaland uit Schiedam en het Rotterdamse Neptunus is zaterdagmiddag in Schiedam volledig uit de hand gelopen.

Tijdens de vechtpartij sloeg een vader van een jeugdspeler, een 49-jarige Schiedammer, een 14-jarige speler van Neptunus tegen de vlakte.Het kind moest per ambulance worden afgevoerd naar het ziekenhuis. Later in de avond mocht de jongen naar huis. Zijn ouders hebben aangifte gedaan van mishandeling.Het duel dus de B1 van SC Spaland en de B2 van Neptunus ontspoorde nadat er al enige tijd een dreigende sfeer heerste. Spelers van beide teams gingen met elkaar op de vuist, waarna ouders van beide clubs het veld inrenden en met elkaar slaags raakten. Toen de politie met drie busjes arriveerde, meldde de vader zich vrijwillig. De man werd aangehouden en zit nog vast.


"Gaat 't, goos?". Daarom bestaat Hollyhock! Dat soort uitspattingen heb je daar niet! Vanavond weer op het oude vertrouwde Stokroos! 1900 uur! Allemaal komen, niet verzaken, toch één van de laatste keren! Zorreggggg dat je dr bij bent!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Ben erbij en neem waarschijnlijk nog een prutser mee.

Kees

Anoniem zei

Ik ben erbij!!!!

Vorige week kreeg ik enorm de schijterij.. Het Westland ruikt nu weer zoals het hoort te ruiken ;)

Fijnerik

Anoniem zei

Ben erbij. Gaan we niet om 18:30 proberen?

Bas

Anoniem zei

ik ben er ook bij... bijna vanzelfsprekend!

Bruno van den Elshout zei

erbij

Anoniem zei

idem

Rody zei

jeantje is er ook bij!!!