25 oktober 2007

HOLLYHOCK KERSTVOETBALGALA -4- DEFINITIEF!!!

Ja lieve mensen,

Het contract is binnen, alles is in kannen en kruiken voor hét spektakel van het jaar! Op 22 DECEMBER 2007, zal voor het eerst het GROTE HOLLYHOCK KERSTVOETBALGALA plaatsvinden.

De volgende grasstamperds hebben reeds beloofd hun kunsten in de zaal te laten zien: Mark, Bert, Kloor, Gert, Steve, Harte, Rody, Danny, Bas, Arnoud, Niels (o.v.), Vlietje, Jean, David, Bruno (o.v.), Stefan, Ard, Dennis, Rutger (onzeker), Scheidsrechter Pot.

Regel zoveel mogelijk HOLLYHOCKERS en EX-HOLLYHOCKERS voor dit gigantische spektakel. Zodra het organiserend commitee de totale kosten weet voor dit fantastische spektakel, dan zullen wij daar u weer mee om de oren slaan.

Het komt nu dus op jullie aan mensen! REGEL de personen die vaak te vinden waren op het Hollyhock, om op die manier de 25 rond te krijgen! Aanvulling kan uit diverse hoeken geschieden mochten we de 25 niet redden, maar het liefst hebben we natuurlijk gewoon de echte HOLLYHOCKERS van weleer!!!

Daarnaast is ook bekend alwaar wij ons KERSTMAAL gaan houden. Een compleet voor- hoofd- en nagerecht zal voor ons worden verzorgd in restaurant TIOS, Deltaplein, Kijkduin in DEN HAAG. Waar anders! De prijs voor dit superluxe avondmaal is € 25,50.

4 opmerkingen:

markarazzi zei

Leeeeeeeeeeeeeooooooooo!!!!!

hollyklook zei

Wie? Oooooh je bedoelt: LEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEO!

Zou hij ons gehoord hebben? Leo? Don? De man die ijzersterk stond te verdedigen en zijn ranke lichaam voor iedere bal in de strijd gooide Leo? Wo bist du?

Trouwens, dat kerstgala en eetgebeuren is natuurlijk een fantastisch idee en eigenlijk zou het feest pas echt compleet zijn als er ook een soort van prijsuitreiking aangeplakt kan worden. Meest aanwezig, Minst aanwezig, Meest hilarische actie, mooiste schwalbe (categorie met slechts 1 genomineerde wiens naam we Niet hoeven te noemen), Mooiste/vaudste shirt, enzovoorts. Roept u maar de categorieen en een top drie wie daar in thuis horen, 20 december sluiten de lijnen, dan kan de jury onder toeziend oog van Notaris "ik ben de eerlijkheid zelve" Gert M. de stemmen tellen zodat alles in kannen en kruiken is op het kerstgala.

Dat dus, toedeloe!

Anoniem zei

eh, waar ik me al weken bezig mee hou is de vraag wie er gaat keepen ten tijde van de eeuwen-oude penantie-baukaal.....diegene mag zich wel een extra verzekeringetje afsluiten....

markarazzi zei

Leuk idee voor die polls, Kloor. Kan jij dat even snel in een webapplicatie plakken? Elke week een nieuwe poll en de 22ste de bekendmaking.

Ik denk dat we scheidsrechter Pot wel aan de goal kunnen vasttapen voor de pinantiereeks.

Ik speel met de gedachte om tijdens het toernooitje het doel van mijn team te verdedigen. Ploeggenoten die dat liever niet willen, worden vriendelijk doch dringend verzocht mijn plaats in te nemen.