10 september 2007

MAANDAGAVONDVOETBAL ALIVE AND KICKIN

Dat was me een succes van de bovenste plank! Een leger van 11 man sterk, dat geheel naar oude maatstaven hun eigen veld betrad. Korfballers kunnen claimen wat ze willen, maar als het regent geven de zielige mensjes van gaysport-nummer 1 het pijpje aan de de regenstelen!

Anyway, bikkels als we zijn: wij waren er gewoon. En het was een partij met twee gezichten zoals dat dan altijd in vaktermen heet. Eerste helft: DE PAPPA'S van links naar rechts met: HARTE, MARK, MARDI, GERT, STEFAN en KEES. En van rechts naar links, DE HUFTERS: ARNOUD, RODY, DANNY, JEAN en NIELS. Laatste twee speelde zonder fatsoenlijk schoeisel, wat overigens slechts leidde tot 1 kolderieke glijpartij.

De eerste helft werd gewonnen door de PAPPA's. De tweede helft DIK door de HUFTERS, door uitstekend loopwerk, tomeloze inzet en totaalvoetbal, zoals alleen de kenners het normaal herkennen. Dit is Hollyhock ten voeten uit.... Buitje dr overheen, wat maakt het uit. In de rust smaakte de muisjes naar meer... Wie fokt wie nu? Ik heb trek in meer... hop hop hop, hop d'r op!

Bis nachsten woche...








1 opmerking:

markarazzi zei

zeker de eerste helft was het voetbal van beide kanten van een alleraardigst niveau. we zullen wel zien wat het maandag wordt.