4 april 2006

BAS SCOORT 25E DOELPUNT

BAS TIA (13 - 11) SV HARTE

Opstellingen:
BAS TIA: Danny, Arnie, Bruno, Bas, Tjeerd
SV HARTE: Rody, Harte, Kloor, Gert, Michel, Steve

Toeschouwers: 0

Geel: Arnoud (opzettelijk hands), Gert (opzettelijk hands)
Rood: geen

Pinanti's: Danny (mis), Rody (ver naast)

-----

12 man sterk verzamelde zich op Stokroos op maandagavond. Iwan verrekte bij het warmlopen een spiertje en moest helaas in dat stadium van het strijdperk al afhaken.

De overgebleven 11 speelden, nadat er waar noodweer over het Hollyhock was getrokken, waarbij slechts Rody en Gert wat waterschade opliepen, een lekkere pot voetbal.

SV Harte nam in de beginfase brutaal de leiding via een goal van Michel en een koddig eigen doelpunt van Danny. Bas Tia trok de stand vlot gelijk naar 2-2 via ex-Utrecht Danny en Bas. Daarna ging het heel lang erg gelijk op.

SV Harte kon goed counteren met vast aanspeelpunt op links Harte, die vaak na bijsluiten van anderen een lekkere voorzet gaf op de meegekomen mannen. BAS TIA zette er duidelijk beter positiespel en betere passing tegenover. Waar SV Harte vaker de lange bal hanteerde, combineerde BAS TIA de tegenstander eenvoudig weg.

SV Harte nam nog wel brutaal de leiding bij 11-10. Daarna werd er door de SV niet meer gescoord en kon Bas de 25e goal van het seizoen op zijn conto bijschrijven. Arnoud maakte de 12-11 en Bas zelf zorgde voor de eindstand.

ER VOLGEN NOG FOTO'S VAN DIT FESTIJN

3 opmerkingen:

markarazzi zei

voor de tweede keer op rij een opkomst van 10+. sjappo ro, daar drinken we op. ik ben er maandag weer bij en beloof me netjes te gedragen.

Rody zei

ik wilde de foto's oploden, en toen ging de blog down for meetenens... dussehhh vanavond ofzo...

Rody zei

ik wilde de foto's oploden, en toen ging de blog down for meetenens... dussehhh vanavond ofzo...