28 maart 2006

BLOEDBAD OP HOLLYHOCK

BLOEDBAD OP HOLLYHOCK

PSV STOKROOS (2 – 1) HOLLYHOCK ‘88
2’ Kloor 0-1
67’ Idema 1-1
74’ Lamfers 2-1
Wedstrijd in 86e minuut gestaakt.

13 man sterk was er op Hollyhock aanwezig om het voetbaljaar 2006 in te luiden! De opkomst was er 1 om van te smullen! Aan de ene kant stonden bij PSV Stokroos: Danny, Gert, Arnoud, Niels, Bas en Rody. Aan de andere kant bij Hollyhock ’88: Harte, Mark, Kloor, Bruno, Mario en Iwan. Aan de zijkant van het veld stond Coach Suddaby de gemoederen vast te leggen op de digitale tape!

Het weer was fantastisch te noemen en niet leek ook een fantastische voetbalavond in de weg te staan, hooguit de invallende duisternis die te verwachten was omstreeks de klok van 8 uur, maar de temperatuur was heerlijk. De wind overigens enorm!

Kloor bracht Hollyhock ’88 al vrij snel op voorsprong met een kopbal notabene. Hij bukte bijd e tweede paal door zijn knieen om een voorzet te promoveren tot doelpunt. PSV nam de aanval over en Hollyhock kon slechts nog counteren. Tot uitgespeelde kansen voor PSV kwam het niet echt, het was voortdurend breien en schieten. Schoten die duidelijk nog niet escherp waren, maar wat je ook met een team waarvan de helft toch al uit 30ers bestond.

Rody stond laat in de 2e helft toch eindelijk goed en kon de 1-1 binnenschuiven. Kort erop kon Bas op een voorzet van Danny de 2-1 zelfs binnenschuiven.

Irritaties over en weer konden de sfeer echter niet op het juiste peil brengen. PSV verweet Hollyhock ‘alleen maar blijven hangen’ en getreuzel en zuigen alsof het een CL-Finale duel betrof. Andersom werd er hard en oneerlijk spel en vijandigheid verweten.

De domper op de avond werd wel de NU AL legandarische elleboog/pols-slag van Arnoud bij Harte in het gelaat. Of er sprake is van opzet of niet (de beelden lijken ons te laten zien dat er geen opzet in het spel lijkt), dat laat uw verslaggever in het midden. Gezien het karakter van Piet kan uw reporter zich dat nauwelijks voorstellen, hij gaat doorgaans door het leven als zachtgekookt ei! Feit was wel dat de neus van Harte bloedde en opgezwollen was. Wij hopen dat dit incident met de spreekwoordelijke sisser afloopt. Lekker voetballen daar komen we tenslotte toch voor!!!

Volgende week rendez vous lijkt me, met iets minder wind, iets langer licht en iets meer doelpunten.

Gert heeft er zin in:

3 opmerkingen:

Rody zei

ik vond het een plaatje!

over plaatjes gesproken! ik ga zo eens kijken welke eerste voetbalplaatjes er al te fabriceren zijn! hoe vinden we dat!

ik heb al zin in as maandag ondanks de vervelende afloop van afgelopen maandag, ik mag aannemen dat het een incident was, en dat Piet Encroyable niet de nieuwe martelaar van het Stokroos wordt, en er een gewoonte van zal maken neuzen te breken en andere botten op hun gesteldheid zal testen!?

uw rody

hollyklook zei

Ik wil dolgraag wel weer voetballen en misschien om ieders ergernis te verminderen, wat andere team indelingen te maken...

Uw Hollyklook

Rody zei

ik blijf deze foto echt briljant vinden!