8 januari 2006

Tussenstand Tienen per 8 januari 2006

Aanwezig: Kloor, Danny, Arnie, Gert, Mark.

De kop is eraf, de eerste twee zijn gespeeld en Tienen 2006 is officieel van start! Gaat Danny zijn kroon met gepaste koninklijke trots verdedigen, of wordt het een prooi voor een ander? Wie zal het zeggen.

Danny deed in ieder geval goede zaken door het eerste kroontje wat er viel te verdienen binnen te slepen. Tegenover Mark was hij koelbloedig zoals hij ook bij de laatste pot van 2005 was. Gert pakte pot 2 tegenover Kloor. Daadkrachtiger dan zijn woord zelfs dit keer, zijn pinanti's waren feilloos! Hulde Gert!

Er zijn dus 2 potten gespeeld, dat maakt het totaal voor 2006: 2.

Danny de Fijnerik 1 +1
Poser Gert 1 +1

Dan het klassement waar je het minst trots op hoeft te zijn, het klassement waarin je niet bovenaan wilt staan, laat staan in voor wil komen. Als je de grande pinanti-finale niet eens haalt, kom je hier in terecht. Een naam weet ik nog niet, suggesties?

Kloor "The Painter" 1 +1
Mark "de Danser" 1 +1

Dan nog de eerder aangekondigte FLAIR PLAY AWARD voor de mooiste actie van de dag! Ik zelf zat niet in het spel, maar nominaties voor de mooiste actie kun je kwijt in de comments. ik vond de halve omhaal van Mark wel netjes. Het hakje van Danny als een ode aan de schoolzieke Rody getuigde ook van FLAIR! Nomineer!


4 opmerkingen:

Rody zei

hij zag er prachtig uit ja! wat een lekker ding!

vinden jullie het loggotje niet goed gelukt?!

Rody zei

Ik vond Gert die aardig meegaand was trouwens ook wel getuigen van FLAIR!

markarazzi zei

dat was wel een shock. ik denk dat het te maken heeft met jouw 'afwezigheid'

Rody zei

die moet in de war zijn geweest ja, kan niet anders!