18 juli 2005

Zondagavond Tienen van zondag 17 Juli 2005

Zondagavond Tienen van zondag 17 Juli 2005

En wat een daverend succes was het! Maar liefst 7 man kwamen met hun lichamen op de proppen, om op de proef te worden gesteld door de andere 6. Wat een heerlijk spektakel. Gert had voor de gelegenheid zijn witte schoentjes maar weer uit de kast getrokken. Danny sarde er gedurende de pinanti serie van het tweede potje lustig op los en moest even vrezen voor een zelfde lot als Rody eerder in de week. Harte deed zijn bijnaam eer aan met een echt schep-goal daarnaast hield dit persoon ook aardig wat zaalvoetbaltrucjes op na ala Grunholz.

Steve wist op de meest eigenaardige manieren de ballen die op het eerste oog safe leken alsnog over de achterlijn te werken. Bas kon helaas nog geen kroon binnenslepen, maar was de eerste keer vooral erg close. Op deze manier kunnen we zijn bijnaam nog effe uitstellen (ik weet er namelijk nog geen, suggesties welkom). Kloor is geen geduchte concurrent meer voor de laatste plaats, hij hoeft tenslotte niet meer te keepen, en als je niet meer hoeft te keepen dan kun je kroontjes scoren! Rody ramde de eigenaardigste ballen hoog over en kon allerminst imponeren, speelde bijzonder zwak, kan beter stoppen en iets anders gaan doen want met dat Tienen wordt het met hem ook nooit meer wat denken de meesten. Het is dat hij de ballen heeft anders nodigden ze hem niet eens meer uit!

Overigens hebben we het idee opgevat, aangezien er nu torenhoge hekken rond de QUICKVELDJE 4 staat, om deze K1-arena voor ons voortaan de K10-arena te noemen. Wat een spelonk zeg, het tienen gebeurd tegenwoordig helaas in deze koude ambiance, bijna Oost-Duits voor de val van de muur aandoend. Tienen is schijnbaar industrie geworden, met op dit moment De Frisse Vent als vaandeldrager.

Kijk naar de schijtlading foto's die het verhaal wel een beetje vertellen van het eerste potje (toch leuk he heren?) en tot snel!



























7 opmerkingen:

Rody zei

zo dat is maar wat duidelijk op de foto's dat je dat het leukste vond van de hele avond!

Anoniem zei

Lachen man......

wie is trouwens die Argentijnse half-God op die ene foto !?

Was erg lachen gister.....

Ik vind dat er meer gejogen mag worden......

en voor mij is Steve de nieuwe cultheld van Hollyhock...

Perestroika !

Rody zei

Argentijnse Halfgod? EHhhmm... welke feuteu bedoel je? Heb je weer aan de drank gezeten?

Anoniem zei

Die foto van Arnie.....

Rody zei

het is me een stuk he mensen

Anoniem zei

Ik wil niet gebruikt worden voor een schijncommercial voor nike sneakers... ik eis dat deze schoenenfoto wordt verwijderd meneer rd... anders volgen er stappen... je bent gewaarschuwd

The Poser

Rody zei

helaas protserige poser dat je er bent.. je vraagt er om!