18 juli 2005

Massa opkomst maandag 18-7

Jemig de pemig, wat een opkomst. Was het nog een aantal weken geleden dat je met nog minder dan een kip en een ei op het stokroos stond, zo is de voetbalgekte weer toegeslagen! Met maar liefst 21 !! man stond we op het veld. Gisteren, zoals ome Ro al mooi heeft verslaggegeven, stonden er zeven man te tienen, nu was voetbalminnend Den Haag uitgelopen om een potje te ballen. Helaas was er wat miscommunicatie over de begintijd maar uiteindelijk was het gros van de groep om kwart over acht wel op het honkbalgedeelte. Naast onze nieuwe vrienden (Jan-Willem en kornuiten) konden we ook weer wat oude bekenden begroeten. Zo had Bas Thomas een belletje gegeven, waren Ard, Ramon, Vinnie, Pietje ook weer van de partij naast de reguliere groep van Danny, Gert, Mark, Bas en Kloor. Steve had de weg na een paar telefoontjes ook weer gevonden naar het vertrouwde stokroos en Michel had z'n neef Robbie samen met Dennis+broer geregeld. En dan waren Ro en Harte helaas niet van de partij. Kortom, oude tijden kunnen dus toch herleven.... heerlijk!

Dan een kort wedstrijd verslag. JW+kornuiten waren weer in het wit gehuld, aangezien zij met minder man waren hebben wat we mensen opgeofferd en was het 10 tegen 11. Het exacte score verloop weet ik niet, het ging redelijk gelijk op en het blijft toch altijd wel een genot om Pietje weer te zien dribbelen, Robbie zijn "missers" en de fameuze "slidings" van Mark.

Rest mij te zeggen: tot volgende week!

7 opmerkingen:

Rody zei

So so, that sounds like impressive shit!

hollyklook zei

Klopt als een bus!

Anoniem zei

Damn kikke........

ik ben er volgende week weer bij ongeacht..........

markarazzi zei

mooi gesproken hollyklook. en terecht slidings tussen aanhalingstekens. mijn hoogtepunt van de avond en misschien wel van mijn voetbalcarriere.

Rody zei

Waren er "Goalthjes"

markarazzi zei

nee, tassen gebruikt. robbie had één goaltje op de kop weten te tikken. niet bij zich natuurlijk, want eentje schiet niet op. schade...

Rody zei

1tje is een begin... nu nog meenemen! en dan wachten op de tweede... zijn het die sterke, of zijn het die peppi en kokkie dingen, want ik ken Harte als er stokken in de grond staan (remember remember?)