31 mei 2005

Zomeravond voetbal maandag 6 juni aanstaande!

Kom je wel of kom je niet? Laat het achter in de comments!

Op die manier hoeven we minder heen en weer te bellen, en kan een ieder gewoon vertellen dattie wel of dattie niet komp, Logies...

Dus laat het achter!

19 opmerkingen:

Anoniem zei

Komptie dan he komptie komptie dan he

Anoniem zei

Ik moet gelijk alweer een keer overslaan omdat ik helaas moet repeteren, maar ik kan denk ik toch nog niet normaal lopen a.s. maandag... ;-)
Maar de 13e ben ik er!

Memorabel is trouwens dat Robbie deze keer niet met gescheurde enkelbanden van het veld moest worden gedragen, hij had wat dat betreft een 100% score! Jammer van dat einde aan die reeks dus, haha.

Rody zei

Repeteren is niet op maandag, voetbal is op maandag? Voetbal is op maandag!

Anoniem zei

Tuuuurlijk zijn we er maandag. Robbie, Erik en Dennis hebben ook al toegezegd.
Dat was een aardig tempo'tje afg. maandag kinders... nog steeds last van..

Vanaf maandag de 13e hebben we goaltjes; 1.20 hoog enne 1.80 breed.... nooit meer discussies of die schijtbal raak is..

Rody zei

Ik heb woensdag nog gebald met Danny.... we kunnen nog een stappie verder....

Die heren hebben nu ook shirts van Stokroos FC!!!

Ik ga ook eens kijken wat er te regelen valt.

Daarnaast zijn er ernstige problemen mbt het veld. De politie is er aanstonds bijgehaald, en we mochten het potje admaken en daarna nooit meer. Kortom, ik weet niet wat dit voor consequenties gaat hebben voor onze maandagavonden, maar ik vrees het ergste. Met die groep van woensdag ben ik op zoek naar andere locaties, en ik ga vd week effe WINGS onderzoeken, of dat wat is.

Anoniem zei

A- relaxed, zijn Hellas of Quick geen opties meer.

Desnoods tussen de turken in het zuiderpark....

Rody zei

voiorlopig gaan we vanavond gewoon Stokroos "VAN OUDSHER ONS VELD, VAN DE VRIJE JONGENS" bezetten... ja toch, en dan kunnen we vanavond achteraf effe bespreken hoe of wat. Hellas vind ik persoonlijk altijd 1 van de betere opties... Maar daar trainen ze tegenwooridg ook het hele jaar op door... ik eet niet woie dat zijn...

Anoniem zei

Luistert en huivert...

Klor, Ikke, Jij, Gegt, (WAAR IS ARNIE), Erik, Dennis, Michel, Niels, Roppie, Hartie..

Gewoon lekker, lekker doen...

Uw vrindje Rody vanuit een zalig Schiedam!

Anoniem zei

Jongens, kappen nou hè met dat gevoetbal op Hollyhock...

Anoniem zei

De politie, dat moet Bert zijn..hahahahaha.

De aanstaande maandag is ik er niet want we zijn met z'n allen naar FANTOMAS ! Nee dat is geen band van Thomas.

zijn de goatltjes er al ?

Anoniem zei

Hoe zit het met vanavond (maandag de 13e)?? Komen er nog mensen en zo ja, gewoon om 19.00u op Hollyhock??

Anoniem zei

Ik moet helaas melden dat Michel en Roppie vanavond niet komen omdat zij te oud zijn......hahahahaaaaa. Michel zei iets over tenniswedstrijden en dat Robbie niet zou komen vanwege !??!?? Ik ben er zelf niet zoals eerder gemeld en Hollyklook isser ook nie....

Overigens zouden Erik en Dennis er wel zijn....als het doorgaat natuurlijk. Van Danny Brave Hendrik en consorten is niks vernomen dus die komen wel denk ik....Ik denk wel dat het door gaat toch?

Veel plezier in de zon jongens...ik zal aan jullie denken als we staan te hossen bij FANtomas....tam tam tam

Anoniem zei

Ok, we hebben een aantal afhakers dus. Zonde, want het is goed weer!

Als ik nou straks onverhoopt in m'n eentje sta, kan ik dan ook een kroontje verdienen met tienen??

We hebben dus Bas, Erik, Dennis, Danny Brave Hendrik en ondergetekende... Wie volgt?

Anoniem zei

Khoop dat jullie genoten hebben. Ik ben er uit gekacheld in de enkel spelen. De RHIJENHOF dubbels worden wel door stokroos in de kwart-finales vertegenwoordigd door DIKKE MALAGA en Hadi.....
Voor wie zin en nog op is tijdens deze heidense tijden om een partijtje bagger tennis te zien:.. woensdag om halluf tief op park Rhijenhof.

cheers,

Anoniem zei

Half 10 's ochtends? 's avonds is het rond die tijd toch al lastig tennissen qua schemering, of hebben ze daar van die bouwlampen op de baan gericht?

Anoniem zei

Ohja, nu ik hier toch ben, gelijk maar even een verslag van gisteren. We mochten het Hollyhock om te beginnen al niet eens op... Er was gezaaid, werd gezegd. Maar het leek er naderhand meer op alsof ze de grasmat van de Arena hadden uitgerold over het stokroos, maar dat was nádat wij daar een partijtje 4 tegen 4 hadden gedaan. Weliswaar niet op het prachtige honkbalveld, maar daar bij die handbalveldjes. We hebben het veld min of meer omgeploegd, dus die schadeclaim komt nog onze kant op. Ik heb jouw adres doorgegeven Ro, is dat ok? ;-)

Zowaar waren David en Arnoud gisteren ook van de partij, samen met Bas en ondergetekende namen we het op tegen 4 dikke padjes uit de Brave Hendrik die het, niet gehinderd door enig loopvermogen, ons trachten moeilijk te maken. Maar dat lukte niet. Nadat de slankste van de 4 het veld verliet, heb ik me bij hun gevoegd. Maar ook dat was verrassend genoeg geen succes, want we werden werkelijk opgerold als waren we een grasmat op Hollyhock. Volgende week toch meer mensen hoor!!

Anoniem zei

Overigens reken ik mezelf ook tot de dikke padjes hoor, is meer een soort koosnaampje en niet beledigend bedoeld. Laten we het er op houden dat het aantal bierbuikjes op twee handen te tellen was gisteren...

Anoniem zei

Volgende week zijn robbie en ik er ook weer bij, das dan weer een bierbuikje meer....

Tennis is om half tien vnvnd zelfs..

hollyklook zei

En Dikke Malaga, hoe is het tennis afgelopen?