14 maart 2005

Verslag Tienen Zondag 13 maart 2005

Wat een fantastische happening! We mochten Danny terug verwelkomen, en met een heerlijk lentezonnetje dat in ons rug prikte was het maar wat fijn toeven op QUICK.

Met een volgens Danny professioneel geregelde voorwedstrijd, was het even wachten tot we konden beginnen. Met dit weer was het overigens geen straf, maar toen we uiteindelijk waren begonnen was het ouderwets!

De ballen vlogen op de allermooiste manieren de netten in! Met schitterende kopballen van Danny als uitsmijter! Telkens verdwenen ballen met een pisboog in het zijnet... heerlijk! Ouderwets. Danny spande de kroon met 2 kroontjes die middag, waardoor de tussenstand nu als volgt is:

Danny 2
Harte 1
Mark 1
Rody 1

De dertigers voelden zich weer even 20! Of nog jonger! Zo u wilt! Zie hieronder de foto's en geniet mee!

Aanstaande zondag is het weer bal! Laten we uitgaan van een uurtje of half drie! Komen jullie ook? En zet ook in je agenda: 28 maart half 5! EERSTE HOLLYHOCK ZOMERAVONDVOETBAL 2005!

(plaatje 1: de voorwedstrijd van oude knarren, plaatje 2: een pinanti van Harte aan het eind van het eerste potje)


(plaatje 1: Harte staat klaar om te ontvangen, plaatje 2: Danny met een fabuleuze succesvolle actie)

(plaatje 1: Danny kan het niet geloven: zijn eerste kroontje, plaatje 2: Kloor probeert alles in het werk te stellen om te scoren)

(plaatje 1: Harte probeert te scoren, plaatje 2: actie op goal)

(plaatje 1: Rody's penalty die het net zou vinden, plaatje 2: ik was er ook)




Rody

3 opmerkingen:

hollyklook zei

Het was FANTASTISCH!!! Volgende week zondag weer!! En uiteraard niet vergeten: 2de paasdag, 28 maart, komt u allen, neem de bbq-sauzen mee want we gaan turkey-style!!

Rody zei

Meer meer meer meer.... ik wil vaak en veel, lekker doen nooit meer stoppen!

Anoniem zei

HEERLIJK ! Wat was het fijn ! Superlatieven schieten tekort. Prachtig weer.....schitterende ambiance.....het gaat weer looooooos !