29 mei 2002

Weekend zonder partijtje...

Overige standen op hun kop...

Conclusies die te trekken zijn na drie dagen tienen en Amerikanen zijn: dat bij het Tienen oefening schijnbaar kunst baart, Rody loopt drie hele Kroontjes uit. Bij het Amerikanen baart oefening geen kunst en biedt de individuele klasse soelaas. Dan kunnen we niet om Arnoud heen. Met drie longen en de precisie van een 'sniper' staat hij eindelijk bovenaan in het Amerikanen-klassement. Een kort overzicht (zonder foto's HELAAS) van de afgelopen drie bijeenkomsten.

Avond 1! - Zondag 26 mei 2002
4 aanwezigen. Gert, Arnoud, Daaf (die niet wilde tienen) en Rody die vlak naast Kwik woont. In alle ronden was Rody duidelijk de zwakste. Naast dat Zondag niet zijn dag is, presteerde hij zelfs ook voor die bewuste dag ondermaats, en werd in alle ronden vroegtijdig uitgeschakeld. David nog steeds geblesseerd, kreeg het toch voor elkaar een aantal malen in de finale te komen met een manke poot. In de eerste partij poorte Rody David, Had David veel ontzag voor de wijze waarop Gert het veld beliep en schoot Gert 2 maal met scherp vanaf 16 meter. Arnoud was keeper in de eerste ronde.

In de tweede ronde ging Gert over de rooie, toen David via hem de derde corner maakte, David schoot feilloos in, en dat had tot gevolg dat Gert in ronde 3 aan het werk mocht. Arnoud won voor het eerst deze avond in ronde 2. In ronde 3 mocht Gert zoals gezegd de stinkende schoenen aantrekken, en vloog Rody er als eerder gezegd als eerste uit. Vervolgens duurde het uren voordat Arnie de beslissende actie wilde maken, en besloot de bal 5 keer hoog te houden alvorens loeihard in de kruising te schieten. De 4e partij was ook een prooi voor Arnie, maar volgens Gert door scheidrechterlijke dwaling. Exhibionistische neigingen op het Hollyhock van Arnoud, toen hij zijn broekje uittrok en in zijn met zweet doordrenkte boxertje een partijtje wilde winnen, wat onze Mercury uiteindelijk ook lukte, weliswaar met broek weer an.

Avond 2! - Maandag 27 mei 2002
Arnoud, Rody, Danny en Lennert waren van de partij. Louter Tienen deze avond, en Rody won in de eerste al gelijk waar hij voor was gekomen. Een kroon. Danny miste zijn eerste pingel, Rody en Lennert deden dat in de 2e ronde. In ronde 3 was Rody het koelbloedigst. In de tweede partij van de avond won Leo op strafschoppen. In ronde drie verloor Danny, en in een killende lange pingelserie trok Arnie aan het langste einde. In de 4e partij moest Rody de pingels gaan keepen. Arnie won. En Lennert won de 5e van Rody.

Avond 3! - Woensdag 28 mei 2002
Alleen Harte, Lennert en Rody. Rody won 2 kronen. Leo won er 1.

Geen opmerkingen: