16 februari 2002

Schitterende weersomstandigheden geven zomers gevoel...

Gezelligheid troef bij Kwik...


Deze week geen lastige dingen op Kwik, we konden beginnen in de kou, maar met zon en zonder wind! We hadden in het begin nog geen klein goal, maar dat kwam vrij vlot vrij.

Mark was wat later, en deeed het eerste potje niet mee. Al met al pakte hij toch nog een punt bij het Amerikanen. Niels scherpte zijn puntentotaal aan met de rest van de te verdelen punten.

Amerikanen 1:
Klook werd uitgepoft, en pas daarna kwam Suschant doodleuk met het feit op te proppen dat hij wel wilde keepen: waarom hadden we dan in jezusnaam gepoft... Hij wilde kijken of hij daarmee winnen kon, en zo punten kon verwerven... NIET DUS, haha... Rody werd direct in de eerste ronde al uitgeschakeld, en kon het doel gaan verdedigen in Amerikanen 2. In de tweede ronde vloog Kloor eruit. Leo mocht proberen zijn eerste overwinning te halen, maar Niels strafte koelbloedig de inactiviteit van Lennert af: 2-0 derhalve.

Amerikanen 2:
Rody dook het goal in met handschoenen, die Mark had meegenomen die zonet was gearriveerd. En Rody keepte als een beest... Snelle reflexen, en wat over de grond kwam was sowiezo al voor hem... Behalve de lange linkerhoek, waar alleen Mark zo nu en dan gebruik van wist te maken. Kloor schoot de 3e corner en kon gaan toekijken hoe er drie penalties door Rody werden gehouden. In een tweede penaltyserie was alleen Mark succesvol en ging door. Uiteindelijk was het toch Kloor die het veld moest ruimen, Lennert en Niels gingen door. Toen werd Lennert uitgeschakeld door een ontketende Mark. En Mark stond in de finale tegenover Niels, die Mark verbluffend won, 2-0.

Tienen: Toen maar effe Tienen, en ook hier was het Rody die met 15 op zijn bord ging keepen, en toch aan het einde van het verhaal met lege handen stond. De penalty's moesten gaan bepalen wie een vol punt kreeg. Penaltymeister Niels nam ze het beste:
1e serie: Suschant, Niels en Kloor raakten. Lennert en Mark misten.
2e serie: Kloor en Niels raakten de touwen, en Suschant schoot een rollertje tegen de voeten van de keeper.
3e serie: Niels schoot raak.

Amerikanen 3:
Suschant vertrok, en het einde van de middag leek in zicht. Rody vroeg aan Suschant of hij wilde keepen, en daar had hij schijnbaar zin in, want hij dook ten laatste male tussen de palen. Rody sneekte als eerste uit het spel door een schot van Kloor heel licht aan te raken met zijn broek, tot ongeloof van een ieder. Lennert ging door na een discutabele uittrap van de keeper, die hij zowat in de voeten kreeg. Kloor schoot toen wel raak, duidelijk binnen het vak, maar hij ging gewoon aan de kant zitten en niemand had het er meer over: goed gedaan! Alleen Mark en Niels dus nog, de finalisten van Ronde 2! Niels scoorde en ging door naar de volgende ronde. Kloor scoorde toen DIRECT met een poeier, die netjes het zijnet indook, en Rody scoorde een hakkie binnen het vak... Lennert twijfelde aan het feit en de integriteit van Rody. Niels scoorde een pingel nadat Lennert corner 3 veroorzaakte. Rody mocht als eerste de finale in, doordat hij opnieuw een bal van Kloor licht toucheerde en zo heel goedkoop en uitgerust aan de finale kon deelnemen. Niels verzekerde zijn plaats doordat hij Kloor in zijn ballen schoot en zo de rebound in kon werken. In de finale was Niels te sterk voor Rody: 2-0

Hieronder nog wat foto's.

Tot volgende week, wellicht dan weer een partijtje!!!!


























Geen opmerkingen: