23 februari 2002

Louter tienen op winderig Quick...

Bas zet weg naar boven in...


Het was net gestopt met regenen, maar het waaide enorm hard. Een graad of 5 maakte het er niet prettiger op, ondanks dat de zon de hele tijd geschenen heeft. Vooraf werd er gerekend op een hele behoorlijke opkomst en werd er gegokt op een partijtje, maar niets was minder waar. De opkomst was ronduit teleurstellend. Jongens, er is toch niets belangrijkers dan ontspanning??? Waar waren jullie nou??? Slapen doen we tijdens werktijd hè!!!

Tienen 1:
Rody keepte met 14, omdat Bas niet lager ging na zijn bod van 15. Weinig noemenswaardigheden deze pot, behalve dat Rody al vliegende een goal wist te maken toen Lennert in de goal stond. De 14 punten van Rody konden hem echter niet helpen, toch te moeten keepen, nadat hij ook op treurige wijze zijn 4 snoeperts erdoorheen jaagde. Bas nam de eerste penalty, die bijna werd gekeerd, maar toch carambolleerde in de bovenhoek, nadat Rody er te licht aanzat. Niels kom zijn penalty, evenals Lennert niet eens op goal krijgen en Bas kon zijn ereronde inzetten...

Tienen 2:
Rody leerde niet van zijn fouten en ging de goal in met 14, en dook hard hard hard omlaag, en het was dat Harte hem redde anders was hij op 3 snoeppunten over er naar alle waarschijnlijkheid weer uitgevlogen. Harte deed mee voor 2 snp en verloor ze voorspelbaar vrij snel. Noemenswaardigheden deze pot, Rody met een ouderwetse snoeiharde Megaknee, die het zijnet indook (ook ouderwets) en Bas die zo afschuwlijk hoog overschoot (zelf vond hij het wel meevallen staat er in de notities, maar de rest denkt daar vast anders over) dat hij als eerste en enige die dag 'door het gat' kon duiken.

Penaltyserie:
Bas en Leo wisten in de eerste serie hun pingels te verzilveren, en Rody en wéér Niels grepen naast de punten. Niels is hopeloos uit vorm met de pingels, zoals hij ook zelf al aanhaalde. De tweede serie: beide penalties werden goed genomen, en lieten de keeper kansloos. De derde serie eindigde ook gelijk: beiden misten dit keer echter. Bas trok opnieuw aan het langste eind in de vierde penaltyserie, en mocht zijn ereronde voor de tweede maal in gaan zetten.

Tienen 3:
Harte ging vanzelfsprekend met 11 de goal in en liet Rody met 10 in de kou staan, koste Rody dat dan weer de kop? Ja... Hij probeerde een hoop, maar was niet scherp. Hilariteit alom toen Rody met 4 snp over, van een enorme afstand moest terugkomen om een schot van Harte te keren. Rody vloog met bal en al (helaas niet in de handen, terwijl hij die intentie nog wel, maar te laat, had) de goal, en daarom werd behoorlijk gelachen. Rody mocht ten tweede male gaan keepen, en Bas proberen van zijn derde punt op rij af te houden. En dat lukte.

Penaltyserie:
In de eerste serie was het namelijk Bas al die miste. de bal werd makkelijk gekeerd, evenals de bal van Lennert en Harte. Niels schoot wel feilloos raak, en de hegemonie van Bas was (weliswaar tijdelijk) ten einde.

Tienen 4.
Het liep tegen half 5 toen de laatste pot werd ingezet, toen Kloor als een ware casanova in de zomerzon aan kwam lopen. Hij kwam helaas alleen effe kijken. Harte dook ten tweede male met 11 het goal in, en gooide in zoals alleen hij dat kan: met de vuist... Niels ging na lang op 3 snp gestaan te hebben, toch het goal in en zag zijn puntenaantal die dag al blijven steken op 2. De penaltyserie werd een ware killer!!!

Penaltyserie:
Harte en Leo misten allebei hun eerste penalty, Rody en Bas raakten wel. De tweede serie: allebei raak. De derde serie: allebei mis. De vierde serie: allebei raak. De vijfde serie: allebei raak. Pas in de zevende serie werd het pleit beslecht. Bas won, omdat hij niet deed wat hij samen met Rody in ronde 6 wel deed missen. De zevende was alleen voor hem wél raak, en zo mocht Bas het een succesvolle middag noemen met maar liefst 3,5 punten.

Tot volgende week, hopende op een partij!!!















Geen opmerkingen: