28 mei 2001

Weinig te doen...

Maandagavond was maar stil...

De honkballers waren in grote getale verschenen, de Hollyhockers helaas niet. Desondanks hebben we wel gelachen, en won het tweetal Vincent - David van het Drietal, Harte - Rody - Mark. Jammer dat er zo weinig waren. Ik was er pas laat. Sorry ook daarvoor.

Ik kan wel een wedstrijdje van 3 tegen 2 gaan analyseren maar dat hebt geen nut. Ieder leverde de inspanning die van hem werd verwacht, en dat was voldoende voor een hoop lol.
Het weer was een beetje drukkend benauwd, graadje of 16. Het veld was hard met iets te lang gras...

Rody: Niet alles wilde nog lukken. Alles wilde niet lukken eigenlijk. Maar ach iedereen heeft weleens een pechdag. Ik moet toch eens aan korte acties gaan werken want op een kort veldje ben ik waard een pond pruimen. Mark: speelde op Vans in plaats van Diadora's en gleed nogal eens hilarisch op zijn plaat. Dat was leuk. De inzet was er, en hij was er zelf ook weer mentaal helemaal bij. Harte: de stormram was weer balvast, en bemerkt zijn conditie langzaam maar zeker weer op peil te krijgen: ga zo deur! Vincent was weer enorm goed bezig, met een eenvoudige beweging kan deze horecamedewerker menigeen op een verkeerd been zetten. David; zijn inzet was ook weer niet van de poes. Hij en Vincent liepen het meeste en verdiende de overwinning van 15-12 dik.

Zoek jezelf broeder... (beelden met dank aan NOS Studio Sport)


Tot de volgende keer....


Volgende ronde is ronde 12... Komt allen tesamen.

Zoek jezelf broeder... (beelden met dank aan NOS Studio Sport)

Geen opmerkingen: