2 april 2001

Matige tweede avond op het Haagse Hollyhock

FC Hollyhock - Puindorp 6 - 6


Zonder camera presteren de mannen een stuk minder!!! De buitentemperatuur gaf niet echt de temperatuur van het spel weer, dat was ver beneden nul.

Verder dan 12 doelpunten kwamen beide teams helaas niet. De doelpunten waren over de twee teams eerlijk verdeeld, en dat was ook het enige opmerkelijke dat er te melden was op deze maandag de 2e april 2001. De wedstrijd FC Hollyhock - Puindorp was een foutenfestival te noemen. Veelvuldig werden er domme passes gegeven en matige doelpogingen gedaan. Het door Bas samengestelde FC Hollyhock bestond uit, Leo, Bas, David, Vinnie en Ramon, een hoop lopers, en een solide verdediger. Puindorp bestond uit Arnie, Rody, Joris, Kloor, Mark en Danny.

Jammer dat de avond die schitterend leek te worden, uitdraaide op een voetbaldrama. Het veld was dramatisch, de benen zwaar en enkele waren zeker niet gemotiveerd... Helaas... Het ijs achteraf was beter laten we maar zeggen. De combinaties aan de kant van Hollyhock waren vele malen beter, maar konden ze veelal niet verzilveren. Ze kwamen op een 3-1 voorsprong. Al snel was het 3-3. De 3-3 zelf was opmerkelijk. Leo van Hollyhock werd ingesloten door een garde van drie spelers van Puindorp, en maakte een domme fout, waardoor Rody (Puindorp) zo in kon tikken en de 3-3 op het bord zette.

Hoe de 6-6 tot stand is gekomen, zijn waarschijnlijk louter priegeldoelpunten geweest, in ieder geval niet memorabel genoeg om door mij herrinnerd te kunnen worden. Beide teams maakten veelal de fout door met de bal te gaan lopen, onhandig, iedereen heeft op het Hollyhock wel een beetje geleerd te verdedigen, dus vaak strandde de domme loopacties al voortijdig. Spelers die nog weleens een mannetje passeerden waren Arnie (Puindorp) en Ramon (Hollyhock). Het andere uiterste werd ook maar al te vaak aangegrepen: de lange bal. Vaak niet precies genoeg om een niet mee teruggekomen speler aan te kunnen spelen. Wat er tussen in zit, het tikvoetbal dat vorige week uitmuntend werd gedemonstreerd door Puindorp werd helaas overgeslagen. Wellicht een optie voor volgende week maandag, wanneer alweer de derde meeting plaats zal hebben.

De mensen die dachten te kunnen gaan genieten van de mooie zomer die aanstonds is, komen dus van een koude kermis thuis. Zij zullen nog even wat TIEN-sessies moeten plegen om weer op niveau te komen, daar zijn in ieder geval zat mogelijkheden voor!!!

In ieder geval bedankt voor de eerste maandagavond boven de 10 graden, maar het voetbal was een drama... volgende keer beter...

Geen opmerkingen: