21 april 2001

Ingelaste partij niet veel soeps

Kwuik - FC Hollyhock 20 - 18


De bedoeling was een potje tienen op het terrein van Kwuik, maar omdat er zoveel man waren besloten we een ingelaste partij te spelen en die voor de stand mee te laten tellen. Drie spelers maakten hun (soms langverwachte) rentree, t.w. Rudger (terug uit Japan), Thomas (even uit Rotterdam, en ineens weer voor Ado Den Haag) en Suchand gaven acte de presence.
Veel doelpunten doen vermoeden dat de wedstrijd grandioos was: veel doelpunten kwamen door de grote doelen, meer iet. Het was dramatisch om te zien en om te janken. In het begin was het een ongelijke strijd en kwam er een stand van 11-3 op het bord in het voordeel van Kwuik dat bestond uit Bas, Arnie, Rody en later Mark. Met drie man (nog zonder Mark) speelde het Hollyhock kompleet van de mat. Hollyhock bestond op dat moment uit Mark, Suchand, Leo en Thomas. Later kwam Rutger daarbij, Mark verhuisde naar de tegenpartij. Hollyhock werd kompleet weggevaagd!!! Kloor kon het niet meer aanzien en besloot in zijn zondagse pak het doel van Hollyhock te gaan verdedigen. Hollyhock begon toen aan lange serie van doelpunten, sommigen bijzonder laf en van grote afstand in een groot doel, wat niet echt blijk geeft van veel kwaliteit dat ook her en der door spelers van Hollyhock werd toegegeven.

Het weer was wel schitterend, graadje of 14, zonnetje en een strak veldje. Aan het veld heeft het niet gelegen in ieder geval (daar zal het ind e toekomst ook niet aan liggen bij Kwuik)

Niet al te veel woorden vuil maken aan het individueel noemen van spelers. Arnie en Bas knakten op een gegeven moment mentaal doordat een grote voorsprong werd omgezet in een achterstand. Uiteindelijk kwam dit toch nog goed. Lennert krijgt praatjes wordt als verdiger irritanter te passeren. Mark probeerde het vaak, het lukte niet. Mark vond zelf dat hij er langs was maar kreeg de bal niet vaak genoeg de korte hoek in. Dat kwam veelal nog steeds door goed verdigend werk van Suchand en Lennert, maar ook in het goal stond Kloor, Mark's opinie ging dus niet helemaal op. In mijn opinie is een veldspeler extra 'eerlijker' dan een doelverdiger. Kloor keepte alleszins redelijk. Thomas kenmerkte zich vooral door langzame en lepe schoten die vaak doel troffen en die er mede toe hebben geleid dat de wedstrijd uiteindelijk nog een dragelijke einduitslag kreeg. Rody speelde onopvallend en gewoon, koos wellicht te vaak voor de lange bal. Rudger speelde wat opener, maar leed wat vaker balverlies.

Al met al toch effe lekker gebald... tot de volgende keer maar weer...

TOT DE VOLGENDE WEDSTRIJD ALLEMAAL!!!

Geen opmerkingen: