10 juni 2013

HOLLYHOCK ZOMERAVONDVOETBAL 19.11 - 10 JUNI 2013

Knalhard de zomer in. Wat een heerlijke pot voetbal! Teveel zinloze rushes, slechte passes en afzwaaiers konden ditmaal geen roet in het eten gooien. De sfeer was prima, het weer was prima. Of zoals Winston Gerstanovic zou zeggen: "alles perfect!"

In een gelijkopgaande strijd waarin beiden ploegen elkaar meermaals de loeven afstaken met de ene mooie actie afgewisseld door de andere, trok de ploeg zonder hessen (Bierelftal de Drinkelier red.) volledig aan het langste eind. Kan je zeggen dat is terecht of dat is onterecht, feit is dat ze wonnen. Cijfers liegen niet en tegenwoordig al helemaal niet meer. Behalve als je een knopje te vaak indrukt. Maar goed, boeie, je liegt er een puntje bij, je liegt er een puntje af. Hoe dan ook.

Die strijd ging gelijk op, maar zo'n avond draait natuurlijk maar om 1 ding. Om 8 over 8 kwam daar onze enige trouwe supporter die we na al die jaren hebben opgebouwd eindelijk weer het veld op. Ditmaal onder luid applaus. Ook zijn aftocht krap een uur later, nadat hij zag dat zijn zoons een aantal opgelegde kansen volledig hadden verkloot, loog er ook niet om: onder een nog luider applaus vertrok de heer Dammers huiswaarts. Als dit mode wordt schat ik zo in dat we aan het einde van het seizoen een rode loper hebben liggen, confetti strooien en danseressen hebben staan. Net zo makkelijk.

Moet ik nog wat over die lekkere pot zeggen dan? Ja. Kan. Kan ook niet, maar goed weet je. Bob was meermaals de grote sta in de weg voor Geel. Bob Bob Bob Bob, overal waar je kijkt, Bob. Met z'n lange uitschuifpoten, niet te geloven. Verder kon Kloor weer een kroontje bijtekenen op zijn briefje. Was lekker bezig, maar mist nog wat ehhh... vorm... Geintje pik, je weet toch. Laurens was ook weer uit de winterslaap ontwaakt en mocht ook weg van z'n vrouw en kon een meer dan fatsoenlijk seizoensdebuut aantekenen. Zeg je dat zo? Nou ik wel.

Niet ook in de minste plaats genoemd hebbende: PIET! Tjip tjip tjipperdetjiptjiiiiiiip!

Jongens, ik heb echt geen zin om te schrijven, merk je het? Mooi zo. Schrijven is voor de losers. Rekenen moet je. Uitkienen. Kansen pakken en er voor gaan. Op papier win je geen wedstrijd. Nou dan.

Voor de kroon: Larysa, Danny, Harte, Kloor, Mark, Rody, Matthias, Jordi, Stefan, Pietje, Rutger, Clemens, Laurens, Bas, Stef und Bob!

Eindstand 10-11

Supporter: 1 (er is maar één echte Dammers!)

2 opmerkingen:

Anoniem zei

Hollende heggenschaar!

markarazzi zei

we kunnen papa dammers ook een onvervalse FC Hollyhock supporterssjaal kado doen.