9 april 2013

HOLLYHOCK ZOMERAVONDVOETBAL 19.2 - 8 APRIL 2013

Maaaaariiiiiiooooooooooo... Hij was terug! Nog een beetje incognito want hij wilde vast niet dat zijn vloeiende spel zou verraden wie hij was, maar hij was er! En nog meer rentrees: Jordi, Rocco, Kees en Bradley waren er weer. Hieperdepiep hoera! ook in seizoen 19 weet men de weg te vinden naar het mooie (nou ja...) gras van Kijkduin.

"Toon rollen met die roller en zaaien met je apparaat, kerel. Er komen een paar buien aan en de grond is nu lekker kort en los. Heb je me verstaan?" Af en toe moet je even wat order uitdelen, want anders gebeurd er geen reet.

Ahum. Verder. Een hoop geëxcuseerden, maar ook een nieuweling die gelijk maar een goaltje prikte. Net zo makkelijk! De schrik van Vrederust werd hij vroeger ook wel genoemd in het veld. Matthias! Bewapend met dekkers kwam hij naar Hollyhock, om vast te moeten stellen dat het nivo daar dermate bedroevend is, dat je die plastic jongens in de komende 100 jaar daar niet nodig zal hebben.

Vandaag beloond met een kroon: Bradley, Kees, Harte, Mark, Clemens, Mario, Rody, Danny, Matthias, Stefan, Rocco en Jordi. Nog 6 man in de race voor Mr. 100%. Uiteindelijk gaat het om de foto's.


2 opmerkingen:

Mario zei

Het was technisch en conditioneel het dieptepunt van het seizoen ;)

Rody zei

Dat belooft dan nog wat voor de komende weken!