16 december 2011

OUDJAARSGALA 5.0 UPDATE 6 - NOG 14 DAGEN

Dames en heren,

De inhoud van de potten is bekend! We hebben ons lang moeten beraden, maar het is uiteindelijk helemaal goedgekomen. Het tactische steekspel en geklaag kan beginnen, wij voelen ons geenszins verantwoordelijk voor de pijn die de potindeling noch de loting met zich meebrengt! Ons bijtende schrijfspel moet u vooral persoonlijk nemen. Keep in mind dat onze voetbalkwaliteiten een stuk lager zijn dan het spel van de pen.

Goed. Wie zit er in welke pot voor de loting? Voor de draad ermee!

POT 1 - KOPMANNEN
Danny, Marin, Ard, George, Bob

POT 2 - FITTER DAN FIT
Arnoud, Laurens, Lieve, Niels, Vinnie

POT 3 - ZAALVOETBALBEULEN

Clemens, Kloor, Roderick, Stef, Rutger

POT 4 - TAAIE RAKKERS

Harte, Gert, Kees, Mark, Raoul

POT 5 - OUD MAAR NOG NIET VERSLETEN

Arjan, Bruno, Eijken, Rody, Jean

De namen voor de teams zijn ook bekend. We hebben gemeend ze dit jaar aan Haagse vogels op te moeten hangen! Haagse Vogels? Wat zijn dat? Ockenburg Ooievaars, zijn echte Haagse vogels. Morgenstond Meeuwen zijn echt Haagse vogels. FC Loosduiven, Kijkduin Kraaien en Ockenburg Ooievaars zijn ook echte Haagse vogels.

Wat nu?
- Morgen is er een eerste partijtje op steen, het komt al in de buurt van de zaalvloer, vanaf 1030. 10 man zijn gewenst voor het echte zaalvoetbaleffect. Plaats delict: HALO, Laan van Poot.

- Morgen update 7 met een eerste proefloting, meer nieuws omtrent de loting en informatie over de betaling van deze feestelijke dag.

Geen opmerkingen: