12 december 2011

OUDJAARSGALA 5.0 UPDATE 4 - NOG 18 DAGEN

Het laatste nieuws gebracht door Hollyhock eigen Hollyhock Nieuwsdienst!

- Vandaag gaan alle vragen tot definitieve bevestiging de deur uit, we vragen je met klem het vandaag ook te laten weten, in verband met het vele regelwerk.

- Deze week worden de kopmannen en de potten ook bekend gemaakt (woensdag). Drie kopmannen staan al vast, omdat zij vorig jaar het toernooi hebben gewonnen. De overige kopmannen zullen snel duidelijk worden evenals de potten.

- De loting zal waarschijnlijk later dan aanstaande zaterdag plaatsvinden. Zaterdagochtend is er allicht wel een trainingssessie op STEEN. Dat komt al aardig in de buurt van zaal. 1030 op HALO. Animo wordt nog gepeild!

- In het kader van training, morgen is het sowieso weer tijd voor HOLLYHOCK WINTERAVOND VOETBAL DEEL ZOVEEL. Je moet toch in vorm zijn. 1930 is de tijd, de plaats is welbekend.

- Op dit moment bestaat de reservelijst voor het toernooi uit 4 man. De eerste op de lijst zal doorschuiven als er een afmelder is. We vragen je vooral met klem om niet tot het laatste moment te wachten met afzeggen (als je dat uberhaupt al in je hoofd zou halen).

- Heb je al een rood en een donkerblauw shirt geregeld? Doen! Het staat je overigens vrij een eigen kleur te kiezen op de dag zelf. Initiatief ligt daarvoor bij je teamcaptain.

- We zoeken nog een extra scheidsrechter naast de heer van der Lem. Dus weet je nog iemand met wat scheidsrechterservaring, graag even een berichtje!

TOT ZOVER, WOENSDAG MEER!

Uw gastheer van dienst op de avond zelf! Voor gelul in de ruimte en een ordelijke leiding...

Geen opmerkingen: