12 september 2011

HOLLYHOCK WINTERAVONDVOETBAL 26 - DINSDAG 13 SEPTEMBER 2011

Heren! Je zal het niet geloven, maar we got him! We hebben het veld, we hebben de spelers en nog veel belangrijker: we hebben licht! Niemand anders dan Mano heeft geregeld dat we bij PGS/Vogel aan de Wijndaelerweg (waar kennen we die ook alweer van) onze wekelijkse portie voetbal!

Het is even een stukje verder fietsen, maar we zijn elke dinsdagavond in de winter meer dan van harte welkom op de velden van PGS/Vogel. Tijd is iets later dan normaal: 1930 uur! En JA, we stomen gelijk door, dus morgen is het gelijk de eerste Hollyhock Winteravondvoetbal van 2011: een unicum waar jij als echte Hollyhockert niet mag ontbreken, of wel soms?

Over de dag die maandag was. Zojuist hebben 10 man de laatste maandagavond match van 2011 in de benen gepompt. Danny, Harte, Kloor, Mark, Steve, Kees, Blok, Stef, Rody en Bob waren aanwezig.

In eerste instantie werd er een "is-ie-los gespeeld" doordat Blok en Harte te laat binnenkwamen rollen. Wind tegen was de grote oorzaak. En wind stond er zat ja, heel veel wind, maar het zonnetje zorgde ervoor dat we toch nog een aardig partijtje konden neerleggen, van ongeveer een uur.

Danny en Harte als vanouds moeilijk van de bal te krijgen, Pitbull Kees met onnavolgbare acties (moest ik zeggen van Danny), Steve in de nopjes was van Kees, Blok in stemmig geel alsof hij zag aankomen hoe de zaken verdeeld zouden worden, Stef die vaak tevergeefs moest wachten op de eindpass die niet kwam en wat last had van een opspelende hamstring, net als Mark die weergaloze acties afwisselde met ouderwetse McManamark-acties, Rody die een beter dag had dan vorige week en dat was ook helemaal niet lastig. Kloor mag niet ontbreken in een Duits shirt en heeft al toegezegd het hele winterseizoen vol te maken, of willen we dat allemaal horen.

Sorry mannen maar de inspiratie om een mooi epistel te schrijven is verre van aanwezig. Enige wat ik zeggen kan: over 24 uur heb ik WEER een partij in de benen zitten. Net als jij!

Hoe kom je er!? Nou zo! Je rijdt over de Ockenburgsestraat en gaat erin bij snackbar Ockenburgh, die rijd je bijna helemaal uit en je parkeert je auto bij Toofan, of je fiets aan de rand van het veld.

Grotere kaart weergeven

Om half 8 word je verwacht en natuurlijk krijg je een sms! Ben je erbij? Faceboek!


O ja, de laatste zomer aftermath van 2011:









Geen opmerkingen: