8 september 2011

HOLLYHOCK S17E24 AFTERMATH

Dit was werkelijk de aller-, aller-, aller-, allerslechtste editie ooit!

Gelukkig was Rody het scoreboard vergeten want het onsamenhangende spel van het team zonder hesjes resulteerde in een achterstand van wel 20-1! Dat ene doelpunt was overigens wel een prachtcombinatie van Mano, Harte en nog iemand.

HESSEN: Vinnie, Kees, Stef, Danny, Mark, Ashwin, Bob

ROT WEISS HOLLYHOCK: Rutger, Harte, Mano, Kloor, Rody, Pietje, Blok

Voor de rest was het eenrichtingsverkeer richting het goal van ROT WEISS, iedereen aan de kant van HESSEN pakte zijn goaltje wel mee. Iedereen? Ja iedereen! Zelfs Mark maakte al op de grond liggende een goal wat de boekjes in zal gaan als een van de lelijkste: maar die tellen ook! De man die van alles iets lelijks kan maken, maakt tenminste nog wat. Bij ROT WEISS was dat deze avond, helaas, niet eens het geval.

Dat hesjes uitdelen bevalt me maar slecht. Of is de rek er bij sommigen uit? Is het de spanning of we het winterseizoen door kunnen ballen met kunstlicht? Zijn het de spiertjes die niet meer willen? Is de pijp leeg? En we moeten nog zoveel jaartjes! Want in maart 2012 weet jij wel waar we staan voor nog een jaartje Hollyhock, of niet soms? Ik bedoel: de jongste telgen van Hollyhock, ontdekken net dat je op maandagavond hele andere dingen kan doen dan na Sesamstraat je mandje in.

Dus: recht die ruggen, voel je jong, voel je gelukkig. Hopende op een maandag met een lekker zonnetje, verblijf ik nog even in de recuperatieruimte om maandag als herboren aan de start te komen. Doet u ook gezellig mee?

OVERIGE UPDATES:
Nog niet ingeschreven voor het 5e Hollyhock Eindejaars Voetbalgala? Doe dat dan nu door mij een SMS/bericht te sturen via 1 of ander medium (niet Jomanda). Nog slechts 8 plaatsjes te vergeven!

We zijn nog op zoek naar een locatie met kunstlicht voor de rest van de maandagen van 2011 en begin 2012. We houden je op de hoogte!








1 opmerking:

Hollyklook zei

Vinnie laat ook even zien dat ie balgevoel heeft...