24 juli 2011

HOLLYHOCK ZOMERAVONDVOETBAL 18 - MAANDAG 18 JULI 2011

ALLEMAAL NIEUWTJES!

Allereerst: Het is weer de hoogste tijd om de benen te strekken na een week van ellendeweer. En nu ik dit schrijf breekt er een schamel zonnetje door de wolkjes boven het Kijkduinse! Maar van een beetje regen is nog nooit iemand kapot gegaan, dus weer of geen weer: altijd Hollyhock-weer!

Morgenavond (maandag), 1900 uur SHARP, het beste begin van je week en deel 18 in de rij van 2011!

Op het programma: voetbal en een jarig supertrio! 3 favorieten van jou, die zomaar jarig waren de afgelopen week: Vinnie, Stefan en Jean! Dat wordt smullen!

Daarnaast kun je nog steeds het shirt 2.0 bestellen, als je echt mee wil tellen op 30 december a.s.! Morgen neem ik ook een formulier mee waarop je kan intekenen.

30 december zegt u? JA! VRIJDAGAVOND 30 DECEMBER: HOLLYHOCK ZAALVOETBALGALA 2011! Mis dat niet. Allereerst voor de harde kern om in te tekenen, you know who you are. De voorbereidingen zijn al in gang gezet. Met onder andere een meer dan bijzondere loting en scheidsrechters!

Tegenwoordig kan je ook reageren (bijvoorbeeld over je aanwezigheid) via Facebook! Wat wil je nog meer. Hollyhock gaat met haar tijd mee en knielt voor Facebook en niet voor Google+! Overigens zal ik je nog steeds verblijden met SMSen hoor, wees niet bang!

Rest mij niks anders dan TOT MORGEN te zeggen en jullie te verblijden met de aftermath van vorige week.



















5 opmerkingen:

hollyklook zei

En nog via de ouderwetse manier: aanwezig!

HARTE zei

Harte zal er zijn...

Anoniem zei

Oh ja en Jodi Bernal ook..

Anoniem zei

Moet het trouwens niet de 25e zijn....

Anoniem zei

Michel en 3 kornuiten zijn er ook.