17 juli 2011

HOLLYHOCK ZOMERAVONDVOETBAL 17 - MAANDAG 18 JULI 2011

Maandag staat ie weer voor de deur, ronde 17 van de zomeravondspektakli von Hollyhock! De velden zullen wat minder hard zijn dan de afgelopen weken, dus kunnen we ook eens kijken wie er op die bodem het beste uit de verf komt. Voorts een oplossing voor het probleem van de kleuren. We gaan een tweede shirt aanschaffen!

ieder zichzelf respecterend team, heeft een uit en een thuis shirt. Wel nu, Hollyhock heeft gekozen voor een gouden prachtshirt. Een centenial shirt, vanwege het 17 jarig bestaan van Hollyhock. Euskaltel-oranje zo u wilt. Leest u verder, en voor de rest: tot maandag 1900 uur!

IEDEREEN IN ORANJE!

En daar is hij! Een shirt dat zich onderscheid van het andere, zodat jij ook een keer blind je passje kan geven zonder hem in te leveren bij je tegenstander. Nooit meer een excuus als je een klotebal geeft. Dit is Hollyhock-shirt 2.0! Iedereen in ORANJE!

Bestel NU bij Rody door een mailtje/sms te sturen. Geef daarbij aan, je RUGNUMMER, NAAM op je shirt en WELKE MAAT. De maten zijn van S tot en met XXXL. Kies uit, en tel uit je winst.

Fully customized, met jouw naam, rugnummer voor een absolute bodemprijs van (ongeveer) 19,00! Dan weet je echt alles.

Als je nou nog een keer ook erbij wil lopen als je thuis speelt (donkerblauw) dan kun je die ook tegen een zelfde prijs bestellen.

5 opmerkingen:

hollyklook zei

Aanwezig!

Rody zei

duidelijk verhaal, heb er zin aan. wat opklaringen en een paar buien. ach, a little rain never hurt no one!

HARTE zei

Harte zal er zijn...

Rody zei

Haha zieke man!

Rody zei

Wisten jullie dat... de datum voor het 5e Hollyhock Zaalvoetbalgala vanochtend is vastgelegd?