11 juli 2011

HOLLYHOCK S17E16 AFTERMATH

Dat was me het avondje wel. De wind woei amper. We werden getracteerd op een graad of 22, dan weet je één ding zeker: de weergoden werkten keihard mee aan een succesvol avondje.

Nadat de hele goegemeente, incluis de ernstig verlate Stefan was gearriveerd en men de beentjes al enigszins had kunnen strekken met wat inschieten. Dat alles voltrok zich op het bizar strakgeschoren veldje 1. We houden van strak, we houden van kort, de heertjes kwamen aan hun trekken.

Welnu! Alle ingrediënten waren aanwezig voor een pot voetbal vanjewelste en zo geschiedde. In eerste instantie nog in ongelijke aantallen, maar niet veel later weer gelijk omdat Rocco, gehinderd door een vervelende blessure moest afhaken.

Ik ga geen wedstrijdverslag schrijven. Wel dat de partij redelijk opging. KLEUR OP 58 noemen we de de niet-blauwen maar even nam in eerste instantie een 0-2 voorsprong. DE BLAUWBLOEZEN konden terugkomen en liepen uit naar 8-6 tegen een uur of 10.

De kleurtjes blijven een probleem. Vandaar dat ik al opperde in het veld om te gaan voor HOLLYHOCK SHIRT 2.0. Dat moet een shirt worden dat zich écht onderscheid van het koningsblauw. Het moet een shirt zijn wat gelijk dienst doet als je UIT-shirt. Het moet dienst doen als JOUW persoonlijke shirt tijdens het 5E HOLLYHOCK ZAALVOETBVAL GALA 2011. Kortom: heb je er geen één: dan doe je gewoon niet mee! Dan ben je een kneus! Een voetballer in de marge! Velen zullen zeggen: zonder zo'n shirt ben ik ook een ook voetballer in de marge: maar dat bedoel ik dus ook. Dus wil je mee tellen in het leven, binnen de lijnen en met of zonder bal aan je voet: DOE MEE!

Allicht dat er deze week nog een .5-editie van het voetbal komt, maar dat hangt even van het weer af.




















Slijtageslag op Hollyhock

1 opmerking:

Ard zei

Laat iedereen een paar euro doneren voor een zwik knalgele/-oranje hesjes. Werkt over het algemeen prima bij gevestigde voetbalclubs enzo. ;D Vooral Kloor en Blok zullen zo'n hesje ongetwijfeld graag dragen! ;p