30 juni 2011

HOLLYHOCK S17E14.5 AFTERMATH

Zo mensen, dat was me een roerig avondje!

Aanwezigen, in order of appearance,
Rody, Steve, Gert, Stefan, Arjan, Harte, Bruno, Kloor en Mark.

Na de meer dan trieste constatering dat Boom Aad de grond uit is geknald door de bliksem afgelopen dinsdag begonnen we wat tam aan een potje 'is ie los', nadat natuurlijk het nieuws van alledag eerst was doorgenomen.

'Is ie los' werd niet veel later ingeruild voor een potje gewoon ballen. 5 tegen 4, vragen om ellende. Het spel werd een stuk minder dynamisch, mensen gingen veel lopen met een bal en verkozen solo's maken boven afspelen, er werd meer van afstand geschoten en het intensie-level werd onderuit gevloerd door de gemakzucht. Het is natuurlijk geen maandag, maar we hadden het allemaal graag wat scherper gezien!

De irritatie liep wat op tussen wat men ook wel de Bermuda-driehoek van Hollyhock noemt. Steve - Gert - Harte. Een brei van woorden, waarin iedere positivo met een goede wil en een positieve noot verzuipt in een poel van woordendiarree. Niet meer doen jongen, anders komt de koffiejuf in de rust geen thee meer brengen!

Anyhoe: het was toch een fijn avondje bal, maar ligt dat nu aan mij, of zijn we de laatste tijd echt zo vroeg klaar? Nu ook, was het weer half 10! Spelen de lijfjes op? Moesten we nog naar een knalfuif van de bejaardenvereniging? Moesten de bingoballetjes nog worden opgepoetst? Was het breipatroon uit de Burda soms nog niet af? Of moesten de postzegels voor de ruilbeurs in Wijkcentrum De Duif nog worden uitgezocht?

Maandag een latertje, wedden? Met ijs!


















Geen opmerkingen: