25 mei 2011

HOLLYHOCK S17E09 AFTERMATH - VERSLAG VAN HARTE

Delen

Door Harte:
Wij Ogen Ook Top ’81 – Kleur Eik ’67 6-12

We schrijven 23 mei 2011, 2 dagen nadat de wereld is vergaan voor sommigen, stappen de helden van Hollyhock onverschrokken het prachtige gras aan de Kijkduinsestraat numero 901. De opkomst is talrijk en met samenvoeging van wat hangjeugd wordt zowaar de eerste 11 tegen 11 van het seizoen ingestart. De teams waren als volgt :

Wij Ogen Ook Top ’81 : Michel, Warry, Mysterygast1ADOshirt (Lange), Vincent, Nico, Steve, Mysterygast2Liverpoolshirt (David Beenham-lookalike), Bob, Jean, Rocco, Mysterygast3.

Kleur Eik ’67 : Andy, Patrick, Simon, Mysterygast4 (Robert?), Mysterygast5, Mario, Arjen, Kees, Blok, Emrah, Harte.

De wedstrijd begint in een moordend tempo en de partijen gaan lange tijd gelijk op. Het duurt even voordat iedereen gewend is aan het spelen op een volledig veld maar als iedereen zijn plek heeft gevonden wordt er door beide teams goed gecombineerd. Dit resulteert in een tussenstand van 2-2.

Kleur Eik straalt veel dreiging uit met Patrick en Arjen op de flanken. Door robuust en ijverig verdedigend werk van Warry, Michel en Vincent blijft de schade tot dan toe beperkt. Voorin bij WOOT pikt goaltjesdief Jean Pinto zijn goaltjes mee. Ook Mysterygast3 moet genoemd worden die voorin bij WOOT een ijverige indruk maakt. De strijd blijft in evenwicht. 3-3.

Dan gaat Kleur Eik een versnelling hoger spelen en komt de bal steeds vaker voor de voeten van debutant Simon die een ware man of the match performance neerzet. Met name op het middenveld laat WOOT het enorm liggen en walst Kleur Eik over WOOT heen. Met name de druk naar voren van Andy en Mysterygast5 pakt goed uit. En met Kees in de goal zit de verdediging ook op slot. Kleur Eik loopt uit tot een 4-8 voorsprong.

De ban is gebroken en na het uitvallen van een andere debutant Rocco komt WOOT er niet meer aan te pas. WOOT probeert nog wel en dit leidt tot een aantal aardige acties van Nico, die in zijn eentje heel het middenveld van WOOT bezet. Kleur Eik combineert alsof de tegenstander er totaal niet meer staat en loopt uit door meer goals van Simon. Eindstand 6-12.

De opkomst was zoals genoemd zeer groot te noemen en om dan te bedenken dat een aantal Hollyhockers van het eerste uur en vaste waarden er niet eens waren. Schrijft u mee : Rody, Kloor, Mark, Danny, Gert, Stefan, Dennis B, Anders, Clemens, Raoul, Bas en natuurlijk verloren zoon Arnie. Deze laatst genoemde wordt zeer zeker gemist op het heilige gras en er doen zich een aantal wilde verhalen de ronde : woont in de bergen van Tibet als monnik, verkoopt ijs op de Ramblas, veegt de ijsberenkooien schoon in Artis. Ik kan deze verhalen niet ontkennen noch bevestigen dus het blijft wachten op het moment wanneer de Heilige Arnie zijn rentree maakt. In ieder geval zijn onze gedachten bij hem....waar hij ook is.

Toeschouwers : 1

Man of the Match : Simon

4 opmerkingen:

Rody zei

prachtig!!!!!

Rody zei

in navolging hiervan kan ik al melden dat DE WEDSTRIJD er aan zit te komen

alleen ECHTE hollyhockers, in 1 pot...e n loten maar. Twee keepers... 11 tegen 11... geen wissels!

Patrick zei

Heerlijk! kan niet wachten!

Mario zei

Goed man. Er werd inderdaad veel toegekeken. Volgende keer krijgen ze een paar schoppen!