17 mei 2011

HOLLYHOCK S17E08 AFTERMATH - FOTO'S!

Delen

Op een door Toon strak gemaaid veldje en bij een heerlijk voetbalweertje vond de 8e editie plaats van het volprezen Hollyhock Zomeravondvoetbal. Het spel was verschrikkelijk, maar het plezier vierde weer eens hoogtij dat is uiteindelijk waar het toch om draait. Inschrijven voor de InContinental 7x7 wachten we nog maar even mee. Als van uitstel, afstel komt, dan is dat bij deze alleen maar een zegen.

De score tussen beide teams is nog redelijk in balans gebleven, al sloeg hij wel contant door naar het team van Gert, Bas, Danny, Jean, Raoul en Stefan. Het andere team van Kloor, Rody, Rutger, Arjan, Daan en Vinnie was voetballend echt heel duidelijk de mindere, maar kon op wilskracht en geluk toch in de buurt blijven.

Als gezegd, de stand daar had niemand het meer over achteraf, al was het alleen al omdat het bord niet was neergezet in verband met de wind. Wel werd er gesproken over de gemiste kansen, mindestens evenzoveel als de doelpunten. Doelpogingen werden vaak geconverteerd tot ballen hoog over waarbij de dienstdoende keeper beter kon duiken voor zijn leven. Het leek bij tijd en wijlen het luchtafweergeschut op de Golan Hoogvlakte wel.

Volgende week weer nieuwe ronden en nieuwe kansen. Zonder mij, dus laat zien wat je in huis hebt zonder de druk van de camera. Het kan het spel alleen maar ten goede komen!

Beste opmerking van de avond kwam uit de mond van Kloor. Onderwijl een sprintduel met Stefan, spuugde Kloor de woorden: "Nee Steef, op snelheid win je het nog steeds niet van me!!!" We dachten dat hij alles al uit de kast had gehaald, kwam daar
ineens nog Kloor's Moppentrommel tevoorschijn!

Tot snel!












Geen opmerkingen: