20 juli 2010

SCOREBOARDS LIEGEN NIET! MAANDAG 19 JULI 2010

Delen

Hoop gedoe weer, want we stonden weer eens met een man te weinig, of 1 teveel; maar dat zou negatief zijn. Kloor in een nieuw duits shirt telde niet voor 2, dus moest er iets verzonnen worden!

In eerste instantie eens geprobeerd, dat 1 team zou spelen met een wissel. Bleek geen succes. Het Rode team dat toch al sterker bleek dan aanvankelijk gedacht, overklaste het Zwarte team al met 6 man. Door elke keer een man fit te houden, sloeg de balans wel ernstig door naar de andere kant. Geen optie, mits eerlijk.

Wat grappen hier en wat selectieve verontwaardiging daar, konden niet voorkomen dat Stefan uiteindelijk de gelederen versterkte aan de kant van het Zwarte team.

Opstellingen:
Rood (15): Ezra, Vinnie, Laurens, Danny, Rody en Kloor
Zwart (11): Stefan, Arjan, Bruno, Blok, Jean, Ard en Harte

Toeschouwers: 0

Plaats: veld 2, Ockenburg
Temperatuur: 24 graden
Type: zon, licht bewolkt
Wind: geen

Het gebrek aan sturing en leiding, zorgde ervoor dat het Rode team nooit echt in de problemen is gekomen. Een 10-3 tussenstand was de grootste marge die het Rode team heeft mogen zien op het superdeluxe nieuwe scoreboard, dat wellicht een klein beetje uit de loop stond.

Voor wat dat scoreboard betreft, het is ineens wel heel stil in dat veld. Waar vroeger vragen als 'hoeveel staat het?', '0-2? ik dacht 0-3?', 'wij maken net toch de 3-1 al?', was het nu vooral een kalmte die je weer deed verlangen naar de avonden Hollyhock die nog niet zo professioneel waren, zoals ze nu zijn.

Dat het Zwarte team terugkwam tot 13-10 mag een wonder genoemd worden. Rood liet het allemaal een beetje vieren, daardoor mocht vooral Jean een paar keer scoren. Met wat meer inzet en gogme, had het zomaar gelijk kunnen worden, maar Rood had nooit het idee dat het zover komen zou.

En zo ver kwam het ook niet. Eindstand 15-11, en alle kaartjes zijn zowaar gelijk gebruikt op de eerste Hollyhock-avond mét scoreboard.
















1 opmerking:

hollyklook zei

Tering, wat sta ik er weer goed op zeg ;-)!

Puikje stukje tekst weer Ro, onmiskenbare kwaliteit! Gewoon nog even nagenieten van gisteren...