20 mei 2010

MONDAY MONDAY...

Delen

Er zijn liedjes te over van gemaakt: MAANDAG. De maandag zoals de voorbije is echter met geen pen te beschrijven. Ondanks een hoop geblesseerden, stonden er 15 man aan de aftrap.

Uw schrijfsheer was al een 'doubtful' en kwam tot de conclusie dat het geluksdubbeltje ditmaal de verkeerde kant opviel voor hem, na 20 minuten mocht ik naar de kant.

Inmiddels waren er zat anderen die een aardige bal trappen konden, dus koester ik ook niet ook maar enigszins de ijdele hoop dat jullie me gemist hebben.

De lappenmand, ziekenboeg, aanstellerijstelling, noem het zoals u wilt, was zoals gezegd tussen ons meer dan behoorlijk overvol. Een voorzichtige en kleine opsomming:
Rody -doubtful- LIES
Gert VOET
Mark ENKEL
Vinnie ZIEK
Kloor BLOEDDRUK

Van overige vaste klanten van de maandagavondapotheek, kunnen we helaas niet nagaan waarom ze er niet zijn en waar ze dan wel waren, want in de spreekwoordelijke ziekenboeg zaten ze ook niet.

Bij nogal een tamelijk fris windje, maar een meer dan uitstekend voetbalweertje, stonden uiteindelijk 16 man aan de start.

Opstellingen:
Cranenburg: Danny, Arnoud, Andy, Arjan, Patrick, Kees, Simon
SV Kijkduin: Tim, Peter, Stefan de 2e, Blok, Laurens, Jean, (Rody), Harte

Toeschouwers: 3

Plaats: veld 2, Ockenburg
Temperatuur: 12 graden
Type: licht bewolkt, zon
Wind: matig

Beide teams keken aanvankelijk even de kat uit de boom.

Het aftasten duurde ontzettend lang en de ban werd pas na een minuut of 16 gebroken door Jean die ondanks zijn jetlag een voorzet van Laurens makkelijk kon verzilveren.

De 1-1 viel niet al teveel later: Patrick kroop voor Rody in het strafschopgebied van Kijkduin en kon met een eenvoudige voetbeweging de 1-1 op het bord toveren.

Kijkduin speelde eerst nog met een man meer, maar na het uitvallen van Rody in minuut twintig en het arriveren van Tim en Andy, stonden er twee 7-tallen tegenover elkaar.

De stand van 1-1 bleef lang op het bord staan. Echte kansen kwamen er legio, maar telkens vond Cranenburg, Harte op zijn weg en andersom was het vaak Arjan die een sta-in-de-weg vormde voor Kijkduin.

De 2-1 mocht Blok in zijn notitie... ehhh... notitieboek bijschrijven. Hij tikte in na wat verdedigend geklungel in de defensie van Cranenburg de 2-1 binnen.

De 2-2 vervolgens werd gemaakt door, weet u het nog? Ik niet! Zo ook de winnende. Die viel vlak voor het scheiden van de markt, in het voordeel van Kijkduin: 3-2. Kees was er al een hele tijd klaar mee, en liet dat meermaals blijken. Hij vist nog steeds naar zo'n mooi nieuw Hollyhock-tenue. En terecht!

Alle nieuwelingen zorgde voor wat meer elan en voetbalvreugde en we juichen dit soort acties dus dan ook ten zeerste toe! Hoe meer zielen...

Onderstaand een dikke film van dit geweldige voetbalschouwspel van maandag 17 mei 2010. Deel 2, met diepteinterviews is comin' up!



1 opmerking:

Unknown zei

:D zelfs hier komt die Andy te laat!!
Leuk om te zien!
Het tweede filmpje duurde me iets te lang en was te schokkering ;-)
Was de uitzoomknop kapot?!
Hopelijk tot maandag!