11 mei 2010

MEIMAAND; NIET TE FILMEN-MAAND

Delen
Nou beste mensen dit was er niet 1 om over naar huis te schrijven. Het voetbal blijft pover. Volgende week gaat de camera weer mee, onder het mom van: onder druk presteren wij beter!

FC Maglia Bordeaux: Mark (Bas), Rody, Kloor, Kees, Peter, Arjan, Arnoud
Blauw Zwart: Danny, Stefan, Gert, Blok, Harte, Jean, Bas (-)

Vanuit de kant van FC Maglia Bordeaux:
Het was weliswaar kil, maar mooi voetbalweer. Weinig wind, geen regen... Maar ook: dramatische passing, geen mooie goals, weinig mooie acties, weinig inzet, gewoon geen goed voetbal. Dat zijn we toch anders gewend.

Het veld was weliswaar een beetje te lang, maar daar mogen we de vele treurige passes toch niet op afwentelen. Veel te veel te korte ballen en passes over enorme afstand die onderschept konden worden door de tegenstander.

Opvallend: twee nieuwe Hollyhock-shirts, twee geblesseerd uitgevallenen. You do the math! 4-12 verloren derhalve,

Vanuit de kant van Blauw Zwart:
Het was weliswaar kil, maar mooi voetbalweer. Weinig wind, geen regen... Maar ook: redelijk aardige passing, veel goals, niet al teveel mooie acties, gewoon redelijk voetbal en een makkelijke overwinning door niet al teveel tegenstand.

Het veld was weliswaar een beetje te lang, maar daar mogen we de povere tegenstand toch niet op afwentelen. Veel makkelijke intercepties en een redelijke omschakeling zorgden voor een 12-4 eindstand.

Opvallend: Het Hollyhock Blauw doet het onveranderd goed anno 2010.

Volgende keer maar weer poten om wat meer gelijkwaardige partijen te krijgen? Allemaal een donker en een licht shirtje mee?

Vullen jullie ook allemaal even netjes de poel in? Onderstaand!

Verder: we gaan en groupe naar de Tour-start in Rotterdam. Dagje leuk! Inschrijven kan alhier, alreeds!

Hmmm... de paarse balk onder de SEPIA-foto's kloppen niet echt... moet zijn 10-5.














1 opmerking:

markarazzi zei

zoals het er nu naar uit ziet, ben ik met mijn opgezwollen enkelbanden een twijfelgeval voor volgende week. dan weten jullie dat alvast...