17 december 2009

HOLLYHOCK ZAALVOETBALGALA - 27 DECEMBER - UPDATE 4

Zo mensen! De sneeuw komt met bakken uit de lucht vallen het is niet normaal, en het schijnt dat we nog niet van de witte vlokjes afzijn. Kun je lekker ballen door de lucht laten vliegen als warmdraaiertje!

Als je echt ballen door de lucht wil laten vliegen dan ben je 27 december a.s. aan het goede adres als je tenminste op de stoep van Sporthal Ockenburg staat! Want daar vindt dan het 3e HOLLYHOCK ZAALVOETBALGALA plaats!

Wilde we eerst een nette kersteditie doen op de 19e werden we er nog uitgetrapt en moeten we nu op zondag de gladde zolen onderbinden, allemaal prima, en nog mooi ook zo precies een jaar na de vorige editie.

Je bent natuurlijk benieuwd naar de status van een aantal dingen, welnu hier één update!
- de sportprijzen zijn gekocht, niemand maar dan ook niemand gaat met lege handen naar huis!
- nadat Robin vorig jaar de nippel van de pomp in de bal liet verdwijnen, moet er ook een nieuwe bal worden aangeschaft, welnu, daar gaan we volgende week met een enorme cameraploeg naar op zoek.
- er zijn nog twee plekjes te vergeven aan mensen, mensen kunnen voetballers aanbevelen, dat mochten deze plekken openblijven dan kan ik ze eind volgende week op de hoogte stellen dat ze in een kerstbal zitten om geloot te worden!
- de loting vindt naar alle waarschijnlijkheid plaats op zaterdag 21 december of zondag 22 december. we proberen de boel te streamen zodat je LIVE mee kan kijken, maar of dat lukt...
- we gaan naderhand eten, daarover later meer...
- aantal mensen hebben nog geen gebruik gemaakt van de vroegboekkorting (lees: hebben nog niet betaald) en zullen nog even op de hoogte worden gesteld vandaag.

Nu rest mij eigenlijk niets anders dan uit de doeken te doen wie al hebben toegezegd. Wie maken IN IEDER GEVAL deel uit van het legendarische deelnemersveld op 27 december a.s. Hier komen de 23 heren: Michel, Rody, Mark, Vinnie, Ard, Harte, Kloor, Gert, Laurens, Raoul, Steve, Vlietje, Bruno, Andy, Patrick, Arnoud, Danny, Jean, Stefan, Rutger, Clemens, Robin en Marin!

Tot zover deze update! Hou vol! Tot de 27e!

Geen opmerkingen: