8 september 2009

BIZARRE 7 KLAPPER OP PRACHTIGE NAZOMERAVOND

De scoreline van afgelopen maandag kende een uiterst bizar verloop. Der Bomber, die zijn shirt weer paste en dan maar wat trots is dat hij aan de FC HOLLYHOCK toebehoord, nam in zijn kielzog Danny, Kloor, Kees en Bruno mee naar een 4-0 voorsprong.

De ploeg van ANDERS FC, met Anders, Rody, Mark, und Die Dammers, was in geen velden of wegen te bekennen, ze kwamen overal te laat, kregen geen kans op doel en leken op een enorme afstraffing af te stevenen.

Of het te maken heeft met het feit dat FC HOLLYHOCK dacht dat ze er al was of dat ANDERS FC uit een andere organisatie ging spelen (een 3-2 opstelling bij verdedigen en een 2-3 bij aanvallen) is onduidelijk, maar ANDERS FC legde een ware 7 klapper aan de dag. En ook toen was de koek nog niet op!

De 8-4 mocht ook nog worden gescoord, alvorens FC HOLLYHOCK wat terugdeed, 8-5. De 9-5 en 10-5 werden op het bord getoverd alvorens men overging tot de laatste goal van de avond, welke nog tot dik in de donkerte op zich liet wachten. Dat goal viel ook aan ANDERS FC. 11-5.

Opvallende zaken deze avond:
Als Anders een bal niet redt of mis schiet, dan hoor je een schreeuw waarbij je eerder denkt dat hij wordt geraakt door een schot hagel, dan dat hij een mislukte voetballende actie op zijn conto bijschrijft.

Als Mark een niet te missen kans krijgt voorgeschoteld, hij keer op keer jammerlijk wist te missen. De uitslag had dik boven de 20 kunnen zijn. Hij had echter zijn vizier in zijn tas laten zitten en iets anders op zijn hoofd gezet. Dat wat hij wel op zijn hoofd had gezet, kwam wel ten goede aan zijn spel, want hij tikte en passte er weer lustig op los, deze ouwe rakker!

De opmerking van de avond valt te beurt aan eveneens Mark: Het is net vrouwenvoetbal, alleen de tieten zijn wat groter.

Tot zover!














Geen opmerkingen: